Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t) Sessie Amsterdam

Elisabeth Werter (06-38653052)

Dinsdag 8 oktober 2019 van 19:00 tot 22:00 (CEST)

WIN Werk(t) Sessie Amsterdam
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
WIN Werk(t) Sessie Amsterdam 8 okt. 2019 Gratis  

Deel WIN Werk(t) Sessie Amsterdam

Evenementdetails

Iedere 2e dindag van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst in Amsterdam waarin je ervaart hoe je werken in netwerken direct kunt toepassen in je eigen werksituatie. Iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen is welkom.

We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan, de hand van de WIN WIN WIN formule.

Vanaf 18.00u is er inloop en gelegenheid om gezamenlijk (voor eigen rekening) een hapje te eten. Om 19 uur gaan we met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan. 

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Elisabeth Werter, een van de smaakmakers van WIN. Smaakmakers zijn mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en hun kennis willen delen. Met elkaar vormen ze de WIN Werk(t) Kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk.

Met elkaar kom je verder

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken. Onbeperkte deelname kost slechts EUR 62,50 per jaar en hiervoor krijg je nog veel meer.

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

Heb je vragen over WIN Werk(t) Sessie Amsterdam? Neem contact op met Elisabeth Werter (06-38653052)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Het Amsterdams Proeflokaal
Stadionplein 300, 1076 Amsterdam
1076 Amsterdam
Nederland

Dinsdag 8 oktober 2019 van 19:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Elisabeth Werter (06-38653052)

Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. De afgelopen twintig jaar heeft ze in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Sinds twee jaar is ze terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.