Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t) Sessie Den Haag

Ria Roelands

Donderdag 22 november 2018 van 16:00 tot 18:00 (CET)

WIN Werk(t) Sessie Den Haag
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
WIN Start-up Meeting Den Haag 22 nov. 2018 Gratis  

Deel WIN Werk(t) Sessie Den Haag

Evenementdetails

Iedere 4e donderdag van de maand een kleinschalige bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. De WIN Werk(t) Sessie wordt gefaciliteerd door Ria Roelands, gangmaker van de WIN Werk(t) Kring Den Haag.

Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan. 

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Met elkaar kom je verder

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf in de praktijk tot professional in de nieuwe economie en draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt, waarin er werk is voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

Heb je vragen over WIN Werk(t) Sessie Den Haag? Neem contact op met Ria Roelands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Blended/ unit 17
60 Saturnusstraat
2516 AH Den Haag
Nederland

Donderdag 22 november 2018 van 16:00 tot 18:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Ria Roelands

Ria Roelands is Verhalencoach, en gangmaker van Werkkring Den Haag. Zij werkt graag met anderen samen aan nieuwe concepten en zoekt steeds naar nieuwe kansen om mensen zich bewust te laten worden van hun eigen prachtige verhalen.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.