Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t) Sessie Utrecht

Gerard van Rijnsoever

Donderdag 17 oktober 2019 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

WIN Werk(t) Sessie Utrecht
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
WIN Werk(t) Sessie Utrecht Beëindigd Gratis  

Deel WIN Werk(t) Sessie Utrecht

Evenementdetails

Iedere derde donderdag van de maand van 20-22 uur een kleinschalige informele bijeenkomst waarin een nieuw perspectief op werk centraal staat. Iedereen met een open mindset is welkom.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door een van de smaakmakers van de WIN Werkkring Utrecht. Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan de hand van de WIN WIN WIN formule.

 

Met elkaar kom je verder

 

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken. Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van de sessies meld je je aan voor WIN WIN WIN programma  (EUR 62,50 per jaar).

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

 

Heb je vragen over WIN Werk(t) Sessie Utrecht? Neem contact op met Gerard van Rijnsoever

Waar en wanneer


The 5th
Neude 5, 3512 AD Utrecht
(1e etage Stayokay)
3512 AD Utrecht
Nederland

Donderdag 17 oktober 2019 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Gerard van Rijnsoever

We leven in een bijzondere tijd. Een verandering van tijdperk noemt Jan Rotmans het. En ik geloof dat eigenheid in je werk een van de belangrijkste aspecten is in de nieuwe arbeidsmarkt. Lees hier meer over mijn visie op werk in een veranderende wereld.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.