Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t) Sessie Utrecht

Smaakmakers

Donderdag 20 augustus 2020 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

WIN Werk(t) Sessie Utrecht
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW
Aantal
WIN Werk(t) Sessie Utrecht 20 aug. 2020 Gratis € 0,00 € 0,00
Ticket Werksessie Utrecht 20 aug. 2020 € 5,00 € 1,22 € 1,31

Deel WIN Werk(t) Sessie Utrecht

Evenementdetails

Iedere derde donderdag van de maand van 20-22 uur een kleinschalige informele bijeenkomst (3-9 personen) waarin een nieuw perspectief op werk centraal staat. Iedereen met een open mindset is welkom. 

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door een van de smaakmakers van de WIN Werkkring Utrecht. Een WIN Werk(t)kring is een open community met ondernemende mensen die investeren in hun eigen ontwikkeling en die kennis en ervaring graag willen delen. Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan de hand van de win-win-win formule.

 

Met elkaar kom je verder

Werken in netwerken is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Losse deelname kost EUR 7,50 per keer. Om onbeperkt gratis gebruik te kunnen maken van de sessies meld je je aan voor WIN Zelfontwikkeling  (EUR 60,50 per jaar).

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot zelfstandig professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

 

Heb je vragen over WIN Werk(t) Sessie Utrecht? Neem contact op met Smaakmakers

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


The 5th
Neude 5, 3512 AD Utrecht
(1e etage Stayokay)
3512 AD Utrecht
Nederland

Donderdag 20 augustus 2020 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Smaakmakers

Smaakmakers zijn ondernemende mensen die houden van ontwikkeling in hun werk. Ze zijn bereid elkaar te helpen door werk(ervaring) te delen en creëren, gebaseerd op de WIN Principes.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.