Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t) Sessie Wageningen

Pauline Geldhof

Vrijdag 14 december 2018 van 16:00 tot 18:00 (CET)

WIN Werk(t) Sessie Wageningen
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
WIN Start-up Meeting Food-valley 14 dec. 2018 Gratis  

Deel WIN Werk(t) Sessie Wageningen

Evenementdetails

Iedere 2e vrijdag van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. Iedereen met een open mindset is welkom.

De bijeenkomst wordt t.n.a. gefaciliteerd door Pauline Geldhof, gangmaker van de WIN Werk(t) Kring Utrecht. Heb je interesse om de bijeenkomst in Wageningen te faciliteren neem dan contact op.

 Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan de hand van de WIN WIN WIN formule.

 

Met elkaar kom je verder

 

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken. Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van de sessies meld je je aan voor WIN WIN WIN programma  (EUR 62,50 per jaar).

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

 

 

Heb je vragen over WIN Werk(t) Sessie Wageningen? Neem contact op met Pauline Geldhof

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Stationsstraat 32
32 Stationsstraat
6701 AM Wageningen
Nederland

Vrijdag 14 december 2018 van 16:00 tot 18:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Pauline Geldhof

Ervaren begeleider als Carrière en Business Coach van individuele- en teamtrajecten waarbij zij mensen en organisaties helpt om heldere doelen te stellen en ondersteunt in het realiseren ervan. Ruime ervaring in het bedrijfsleven in o.a. marketing & sales, operationeel management en HR. Pauline werkt aan haar eigen bedrijf About Work & Flow (www.aboutworkandflow.nl) en is daarnaast ook smaakmaker & gangmaker van de WIN Werkkring Utrecht. Haar werkwijze kenmerkt zich door via analyse snel de situatie te doorgronden en met vertrouwen verbinding te maken met de harde en zachte kant, waarna effectief stappen gezet kunnen worden.

Telefoonnummer: 06-53702489

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.