Gratis

WIN Werk(t) Sessie Westland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wateringen

Linneweever

2291 BB Herenstraat 15

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Iedere eerste donderdag van de maand van 15-17 uur een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. Iedereen met een open mindset is welkom.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door een van de smaakmakers uit de WIN Werk(t) Kring Westland.

Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan de hand van de WIN WIN WIN formule.

Met elkaar kom je verder

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken en wekelijks de WIN Arbeidsvitaminen. Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van de sessies meld je je aan voor WIN WIN WIN programma (EUR 62,50 per jaar).

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wateringen

Linneweever

2291 BB Herenstraat 15

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen