Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t)sessie Amsterdam

Elisabeth Werter (06-38653052)

Woensdag 10 juni 2020 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

WIN Werk(t)sessie Amsterdam
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW
Aantal
WIN Ticket   meer info 10 jun. 2020 € 5,00 € 1,22 € 1,31

Deel WIN Werk(t)sessie Amsterdam

Evenementdetails

Iedere 2e woensdag van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst in Amsterdam ZuidOost. Je ervaart hoe je werken in netwerken direct kunt toepassen in je eigen werksituatie. Iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen is welkom.

We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan, de hand van de win-win-win formule.

Vanaf 18.00u is er inloop en gelegenheid om gezamenlijk voor eigen rekening een hapje te eten bij Resto Van Harte*. Om 20.00 uur gaan we met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan. 

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Elisabeth Werter, een van de smaakmakers van WIN. Smaakmakers zijn mensen die investeren in hun eigen ontwikkeling en hun kennis willen delen. Met elkaar vormen ze de WIN Werk(t)kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk.

Met elkaar kom je verder

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Deelnemen aan een WIN Werk(t)sessie kost EUR 7,50 per keer. 


*Kosten driegangenmenu EUR 5, svp zelf reserveren via  https://reserveren.restovanharte.nl/restaurants/amsterdam-zuidoost-de-gouden-leeuw.html?id=200

Heb je vragen over WIN Werk(t)sessie Amsterdam? Neem contact op met Elisabeth Werter (06-38653052)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


De Nachtegaal (annex Bijlmer Museum)
Grubbehoeve 38
1103 GH Amsterdam
Nederland

Woensdag 10 juni 2020 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Elisabeth Werter (06-38653052)

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Op dit moment werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein voor Radar.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.