Windsurfcursus Amsterdam Windsurfing

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Amsterdam Windsurfing

40 Riekerweg

1066 BT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Windsurfvereniging Amsterdam organiseert windsurfcursussen voor beginners. Na deze cursus kan je e.v.t. lid worden van de vereniging.

Over dit evenement

Wil je een beginnerscursus volgen en je CWO-1 diploma halen? Dat kan bij Amsterdam Windsurfing! Inschrijven kan hieronder online. Wij bieden twee soorten CWO1-cursussen:

De vijf-wekencursus duurt 5 weken lang. Je kan kiezen voor één avond in de week maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur.

De intensieve weekcursus duurt 5 dagen achter elkaar, maandag t/m vrijdag. Je kunt kiezen tussen de ochtend (10.00 tot 13.00 uur), de middag (14.00 tot 17.00 uur) en de avond (18.00 tot 21.30 uur). Echter, op woensdagavond is er GEEN les i.v.m. verenigingstraining.

De tarieven van de CWO1-cursussen zijn €150,- voor volwassenen, €120,- voor studenten en €108,- voor jongeren onder de 18 jaar. Deze prijzen zijn exclusief de fee van Eventbrite! Alle cursussen zijn inclusief materiaal en een wetsuit. Na het behalen van je diploma kan je tegen gereduceerd tarief lid worden van de windsurfvereniging en 3 keer gratis materiaal huren voor een halve dag.

Elke cursus start bij voldoende deelnemers. Als een cursus start, gaat de les door. Behalve als de situatie langdurig onveilig is, zoals na constatering van blauwalg of wanneer het kabinet tot nieuwe coronamaatregelen besluit die het onmogelijk maken om cursussen te geven. Bij slecht weer wordt er op het land of met video les gegeven.

Veelgestelde vragen

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Prijzen zijn inclusief surfmateriaal en wetsuit. Vaak bieden we aan het eind van de cursus een BBQ aan bij de diploma-uitreiking. Meteen een leuke manier om kennis te maken met leden van de windsurfvereniging Amsterdam Windsurfing.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden om bij de Riekerweg te komen?

Bij Amsterdam Windsurfing kan je buiten het hek , maar pal naast het terrein, je auto parkeren. Parkeren is gratis. Je fiets kan je parkeren op het terrein zelf, in de fietsenrekken.

Wat is de minimum leeftijd voor deelname?

De minimumleeftijd is 12 jaar.

Wat moet ik meenemen naar de cursus?

Als je gebruik maakt van een van de kortingscategorieen moet je aantonen dat je daarvoor in aanmerking komt. Dus voor het jeugdtarief aantonen dat je onder de 18 jaar bent en voor het studententarief aantonen dat je student bent.

En verder: handdoek en douchespul, zwempak/ bikini/ zwembroek (liefst niet te wijd, omdat je die onder je wetsuit moet kunnen dragen) en eventueel oude gympen als je niet op blote voeten wil varen.

Wat is het restitutiebeleid?

Je kunt tot een week voor aanvang van de cursus je deelname annulereren. Je krijgt dan het volledige bedrag terug. Annuleer je later dan ben je je cursusgeld kwijt.

Gaat de cursus altijd door?

Ja, als er genoeg deelnemers zijn, vaak minimaal 5, dan gaat de cursus altijd door, tenzij door omstandigheden de situatie onveilig wordt. Zo werd in het seizoen van 2018 blauwalg in de Nieuwe Meer ontdekt. De cursussen werden toen geannuleerd. Als het onweert blijven we op de wal, maar gaat de cursus gewoon door.

De cursus zit vol, kan ik niet toch meedoen of op de wachtlijst??

Elke cursus start vanaf 5 deelnemers en heeft een maximum van 7 of 10 deelnemers, afhankelijk van het aantal trainers (1 of 2). In verband met de te garanderen veiligheid hanteren we dit maximum altijd. Een wachtlijst hanteren we niet, sorry.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Windsurfing

40 Riekerweg

1066 BT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen