Verkoop beëindigd

Windsurfcursus AW 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Plankzeilvereniging ‘Amsterdam Windsurfing’

Riekerweg 40

1066 BT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Surflessen in 2017 voor beginners: Kennismakingscursus en CWO-1

Wil je een beginnerscursus volgen? Dat kan! Je hebt de keus uit verschillende soorten cursussen. We bieden dit jaar voor het eerst een korte kennismakingscursus aan van 3 avonden. En we bieden zoals elk jaar de 5-wekencursus aan en de intensieve 1-weekcursus.

Kennismakingscursus: We bieden eenmalig één kennismakingscursus aan die 3 weken duurt en op donderdagavonden van 18.30 tot 21.00 wordt gegeven.

Je leert hoe je je zeilt optuigt, hoe je je zeil optrekt, hoe de windroos werkt, wat je vaarhouding is en hoe je moet opkruisen en overstag kunt gaan. Er wordt een vorderingenstaat gemaakt door de trainer. Je kunt een certificaat behalen krijgt een advies over doorstroming naar de CWO 1- of CWO 2-cursus.

Data: 1, 8 en 15 juni. De kosten van deze cursus zijn 75.- en dat is inclusief de huur van een surfmateriaal.

De 5-wekencursus: De 5-wekencursus duurt 5 weken en je krijgt één keer in de week les van 18.00-21.00 uur. Er zijn tot aan de zomer 3 van deze cursussen gepland. Deze cursus leidt op voor het CWO1-diploma. Data:

  • maandagen 15 mei t/m 12 juni
  • vrijdagen 19 mei t/m 16 juni
  • zondagen (overdag) 21 mei t/m 18 juni

De kosten van een cursus zijn: 125,-

De intensieve 1-weekcursus: De intensieve weekcursus duurt 1 week en wordt gegeven op een vast tijdstip in de ochtend, middag of avond. De ochtend is van 10.00 tot 13.00 uur, de middag van 14.00 tot 17.00 uur en de avond van 18.00 tot 21.30 uur (waarbij er op woensdagavond GEEN les is i.v.m. verenigingstraining). Deze cursus vindt alleen plaats in de schoolvakantie en leidt op voor het CWO1-diploma. Precieze data zijn nog niet bekend.

De kosten van deze intensieve cursus zijn: 125,-

Cursus op maat: Soms kunnen we een groepscursus op maat aanbieden. Alleen in overleg, afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers en voor personen die zich als groep (vanaf 5 personen) aanmelden. Neem hiervoor contact op met windsurfcursus@gmail.com

Algemene informatie: De minimumleeftijd is 12 jaar uitgezonderd de jeugdcursussen die vanaf 10 jaar zijn. Prijzen zijn inclusief materiaal en wetsuit. Elke cursus start vanaf 5 deelnemers en heeft een maximum van 7 deelnemers. Als een cursus start, gaat elke les te allen tijden door. Mocht je een les verhinderd zijn dan is er soms de mogelijkheid om deze op een andere dag in te halen maar dit is geen garantie. Bij slecht weer wordt er op het land of met video les gegeven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Plankzeilvereniging ‘Amsterdam Windsurfing’

Riekerweg 40

1066 BT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen