€ 63,19

Wine and Dine

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Portier

Zuiderstek

Alblasserdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Papendrechtse cateraar Kookgemak, die de horeca gelegenheid 'De Portier' aan de Zuiderstek' te Alblasserdam exploiteert, gaat in samenwerking met de Papendrechtse wijnhandel De Barossa een nieuw concept in De Portier uitrollen.

Zij willen met zijn tweeën het concept Wine and Dine presenteren in De Portier. Vrijdag 29 september zal de eerste avond zijn.

Wine and Dine heeft als doel om een gastronomische belevenis te geven voor een vaste prijs. Meerdere culinaire hoogstandjes van Kookgemak met daarbij kwaliteitswijnen van De Barossa om zo de mensen niet zomaar even uit eten te laten gaan, maar een echte culinaire top avond te geven.

Zowel Kookgemak als De Barossa weten beide zeker dat het hier niet bij blijft. Niels van Heteren van De Barossa stelt: ''Beiden zijn we echt super enthousiast om samen te werken en nog veel meer ideeën in dit concept te brengen. We denken aan gastronomische lunches, wijnfestivals en nog meer Wine and Dine avonden.''

Het wordt in ieder geval genieten aldus de andere eigenaar van De Barossa; Marc Commandeur. ''Kookgemak heeft veel ervaring en bewezen dat zij culinair top zijn. Wij hopen met De Barossa om daarbij echte kwaliteitswijnen te schenken. Door deze samenwerking kunnen we dit ook echt voor een mooie prijs doen.''

Wilt u meer informatie bezoek dan www.debarossa.nl of mail naar info@debarossa.nl voor reserveringen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Portier

Zuiderstek

Alblasserdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen