€ 37,10 – € 94,34

WINE, DINE & DANCE (At The Monument)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher De Kalkovens

311 Havenstraat

Mastspoor 1

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WINE, DINE & DANCE (At The Monument)

Powered by Stern Auto

Zaterdag 3 November 2018 in De Kalkovens in Huizen.

Een spetterend 25+ dansfeest met topdeejays en culinaire verwennerijen

WAT IS WINE, DINE & DANCE?

Wine, Dine & Dance is een populair feest voor 25-plussers die een volledig verzorgde avond uit willen. Het feest is begonnen in een Veluws landhuis en trok al vanaf de eerste editie direct enthousiaste bezoekers uit heel het land.
Op veler verzoek organiseren we nu wedrom een editie in het midden van het land: In de Oude Haven van Huizen in het Gooi.

PROGRAMMA:

Het feest begint zoals altijd om 19.00 uur. Dan worden alle bezoekers ontvangen met een heerlijke cocktail. Op dat moment staat DJ Leo Vanderweijden (bekend van de wereldberoemde club Pacha) een lekkere chill out set te draaien. Terwijl de obers rond gaan met het voorgerecht van de walkingdinner, kun je alvast genieten van de pop-up expositie van de jonge topfotograaf Robert Modderkolk.
Na het laatste desert zal niemand minder dan de populairste house DJ van Nederland, DJ ROOG ,het overnemen van Leo. Verwacht lekkere swingende grooves en de nieuwste platen.
Na de set van de speciale gastdeejay zal de internationaal bekende en geliefde topdeejay Yves Eaux nog een extra tandje bijzetten. Yves draait wereldwijd van New York tot New Delhi, van Moscow tot Miami. Hij zal zoals gewoonlijk een IBIZA stijl set draaien en hiermee de avond in vuur en vlam afsluiten.

Om 01.00 uur stopt het feest in De Kalkovens. Maar voor diegene die nog even willen naborrelen gaat de RIVA wijnlounge open dat op loopafstand ligt.
Mocht je willen blijven overnachten, boek dan een kamer in het prachtige Fletcher Hotel. De kamers zijn nieuw en trendy ingericht.

INFO:

Wanneer:

Zaterdag 3 november 2018, van 19.00 uur tot 01.00.

Waar:

De Kalkovens in Het Nautisch Kwartier in Huizen.
Mastspoor 1
1271 GL, Huizen (het Gooi)

Dresscode:

Feestelijk

Meer weten? Voeg jezelf en je vrienden toe aan de besloten groep LEUKE FEESTMENSEN op Facebook en je blijft van alles op de hoogte.

ETEN:

Vanaf 19.00 uur start de walkingdinner met kleine smaakvolle gerechtjes die makkelijk te behappen zijn. Je pakt wat je lekker vindt en zo vaak je wilt. Wees niet te bescheiden want ze zijn superlekker! We houden altijd rekening met veel meer, dus geniet er lekker van. Mocht je dieetwensen hebben, meld dit even vooraf bij de organisatie bij het bestellen van je tickets. Op de avond zelf zal er extra bediening rondlopen met eten voor mensen die een speciaal dieet volgen. Zo hoef je niet te stressen of je wel het juiste kunt eten.

HOTELARRANGMENT:

Een kamer kost 89 Euro (ex. bookingsfee en ex. toeristenbelasting). Hier kun je een ticket voor kopen op deze site. Dit arrangement is alleen geldig in combinatie met tickets voor het feest. Je dient dus naast een kamer ook tickets voor het feest te kopen. De kamer is voor 2 personen en je kunt er al vanaf 15.00 uur op die zaterdag terecht. De kamer is inclusief ontbijt voor 2 personen, gratis parkeren en WIFI en met een late check-out tot 14.00 uur.

SFEER:

Dit feest is destijds begonnen als een feest voor vrienden van vrienden. Hierdoor is de sfeer uniek. Het is gezellig, ongedwongen en volwassen. Iedereen doet zijn best er leuk uit te zien en mensen dansen de hele avond op nieuwe trendy muziek, die in de wereldsteden niet zou misstaan. Er komen altijd veel ondernemers en mensen uit de creatieve wereld.

FAQ

Heb ik een ID nodig en is er een leeftijdsgrens?

De leeftijdsgrens is 25+. Er kan altijd naar een geldig ID gevraagd worden.

Kan ik mijn ticket overdragen aan een andere persoon?

Je mag tickets bestellen voor je vrienden en/of zakenrelaties onder jouw naam. Wel dien je dan hun namen op de order in te vullen. Oneigenlijk gebruik van tickets maakt deze ongeldig.

Moet ik mijn ticket geprint meenemen?

Tickets worden bij de entree gescand. Dit kan vanaf een papieren ticket, maar ook vanaf je smartphone.

Wat is het restitutiebeleid?

Tot 30 dagen voorafgaand aan het feest kun je per email restitutie aanvragen. Dit doe je door de mail met je tickets te beantwoorden.

De naam op het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Bij het scannen van je ticket verwachten we dat jij degene bent die op de ticket staat.

Ik heb al wat alcohol gedronken. Mag ik nog naar binnen?

Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten. Restitutie is dan niet meer mogelijk.

Mag ik eigen eten, drinken en/of drugs meenemen?

Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen. Geef vooraf per email aan ons door wat je eventuele eetbeperkingen of allergieën zijn. Daar houdt ons chef rekening mee houden.
Tijdens het feest geldt een zero-tolerance beleid voor gebruik, verhandelen of bewerken van alle soorten drugs. Bij misbruik zijn wij verplicht melding bij de politie te maken en je verdere toegang tot het feest te ontzeggen zonder enige restitutie.

Wat moet ik doen bij eventuele calamiteiten en/of ongeregelheden?

Volg alle instructies van het personeel op. Wij hanteren een zero-tolerance beleid tegen elke vorm van geweld en/of bedreiging en zullen je verdere toegang tot het feest ontzeggen zonder enige restitutie.

Ik heb schade ondervonden tijdens het feest of op het hotel-terrein.

Bezoek van het feest en de feestlocatie gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel of schade oplopen, dan kan de organisatie van Wine, Dine & Dance, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fletcher De Kalkovens

311 Havenstraat

Mastspoor 1

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen