Gratis

Wings of healing: Genezingsdienst met Jan Zijlstra

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Betteld

11 Aaltenseweg

7021 HR Zelhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Genezingsdienst met Jan Zijlstra

Over dit evenement

Sinds 2013 brengt Jan Zijlstra met de Wings of Healing de mensen in Nederland de boodschap van Maleachi 4:2: “als wij de naam van de Heer vrezen, dan zal de Zon der gerechtigheid opgaan en er zal genezing onder Zijn vleugels zijn”. Op de eerste en tweede zondagavond van de maand houdt hij genezingsdiensten in Warmond, naast de genezingsdiensten die elders in het land gehouden worden. De genezingsdiensten zijn een bijzondere belevenis. Getuigenissen van genezingen worden gehoord en er wordt een krachtige prediking gegeven. Het gebed voor de zieken en de reacties daarop, maken het tot een onvergetelijke, indrukwekkende ervaring.

De prediking heeft een duidelijke boodschap: Jezus is Dezelfde en er gebeuren nog steeds wonderen van genezing. Aan de hand van de Bijbel en getuigenissen vertelt hij de mensen, hoe Jezus Christus mensen verandert en geneest en dat nog steeds doet. Men is getuige hoe mensen van allerlei ziekten en kwalen genezen worden door de grote kracht van God, in de naam van Jezus.

‘Ga richting Jezus, ga richting het wonder’ is de herhaaldelijke oproep. Als prediker wijst hij de mensen voortdurend op Jezus Christus en predikt dat het evangelie van Jezus Christus en Godskracht het antwoord is op de nood van mensen.


		Afbeelding van Wings of healing: Genezingsdienst met Jan Zijlstra
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Betteld

11 Aaltenseweg

7021 HR Zelhem

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Vakantiepark De Betteld

Organisator van Wings of healing: Genezingsdienst met Jan Zijlstra

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen