€ 11,20 – € 22,17

Winter Cocktail Workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een online winter cocktail workshop. De opbrengsten van het evenement gaan naar de stichting Make-A-Wish.

Over dit evenement

Als we geen feestjes kunnen geven, brengen we het feestje naar jou!

We weten allemaal dat dit een bizarre tijd is, maar daarom is genieten extra belangrijk. Mis jij ook zo die overheerlijke cocktail van je favoriete bar of restaurant, je vrienden om je heen & samen met de voetjes van de vloer te gaan?

Wij wel….

Daarom organiseert WINTER WISH op vrijdag 27 november een online cocktail workshop verzorgd door onze gezellige bartender. De opbrengsten van het evenement gaan naar de stichting Make-A-Wish. 🌟 Make-A-Wish zet zich in voor het vervullen van de wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige en soms levensbedreigende ziekte.

Maak, proef & vooral geniet van een avond vol met de lekkerste winter cocktails en live DJ performance. Als afsluiter van de avond maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen tijdens de loterij.

Bij aanschaf van een ticket bemachtig je een cocktail pakket voor de online cocktail workshop, vijf lootjes voor de loterij en wordt het cocktail pakket bij je thuis bezorgd. De live stream vindt plaats via de Facebook pagina van Winter Wish Event. https://www.facebook.com/winterwishevent

Tickets: €20,-

Let op: Het cocktail pakket wordt gratis thuis bezorgd in de regio Hollands-Midden en Breda. Woont u buiten deze regio? Neem dan contact met ons op via winterwishevent@outlook.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen