€ 11,43

Winterconcert: Oda (zang), Doris (cello) Hochscheid, Frans van Ruth (piano)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorpskerk Beetsterzwaag

Van Lyndenlaan

9244 BV Beetsterzwaag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Het klassieke Winterconcert door de professionele musici Oda Zoe Hochscheid, zang, en Doris Hochscheid, cello, en Frans van Ruth, piano.

Over dit evenement

Het klassieke Winterconcert door de professionele musici Oda Zoe Hochscheid, zang, en Doris Hochscheid, cello, en Frans van Ruth, piano, in samenwerking met de St. Cellosonate Nederland, in de historische Dorpskerk van Beetsterzwaag. Zij brengen het programma “Kris kras door Europa” met werken voor cello, piano en mezzo-sopraan van o.a. Diepenbrock, Hollman, Brahms, Massenet, Borodin en Piatti.

Met pianist Frans van Ruth heeft Doris Hochscheid in de loop der jaren een repertoire van meer dan honderdtwintig stukken opgebouwd, reikend van de gambasonates van J.S. Bach tot een groeiend aantal speciaal voor hen geschreven stukken. In 2007 hebben Doris Hochscheid en Frans van Ruth de Stichting Cellosonate Nederland opgericht om daarin hun activiteiten op het gebied van Nederlandse muziek onder te brengen.

Oda Hochscheid studeerde klassiek zang aan de “Scuola Civica Claudio Abbado” in Milaan en aan het Conservatorium “G. Nicolini” van Piacenza in Italië, waar zij woont, solo-opera-rollen zingt en docente zangles is aan het Conservatorium van Brescia. Via de website’s van de musici kun je o.a. video’s met opnames van eerdere concerten beluisteren.

En Restaurant Prins Heerlijck, dat vlak naast de Dorpskerk is, biedt deze avond een drie gangen "Concert-menu" aan. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512-382455).

Het concert duurt een uurtje zonder pauze en wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag), met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers en fondsen. Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

Foto-bijschrift : De drie musici, Oda Zoe Hochscheid, zang, en Doris Hochscheid, cello, en Frans van Ruth, piano, staan in Amsterdam aan het IJ klaar om naar Beetsterzwaag te reizen voor het Winterconcert, fotograaf Yvon Moll.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dorpskerk Beetsterzwaag

Van Lyndenlaan

9244 BV Beetsterzwaag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen