€ 45

Winters Stilleven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kruidenatelier de Aardvrouw

6 Gewande

5236 BG 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is midwinter. De donkerste tijd van het jaar. We noemen het midwinter, maar in feite begint de winter nu pas. In de natuur is het stil. Bomen zijn kaal, de dieren in winterslaap of nauwelijks te zien. In de aarde wachten de zaadjes geduldig op de komende lente. Hoewel mensen enorm druk zijn met alle feestdagen zou het fijner zijn om ook even rust te nemen. Hier in het Kruidenatelier nemen we even een adempauze, even tijd voor jezelf, even stil.

Met Midwinter, 21 december, hebben we de langste nacht en de kortste dag, waarna de dagen in principe weer gaan lengen. We zien dan echter dat de lengte van de dagen rond Kerst een aantal dagen lang vrijwel constant blijft. Net alsof ook de zon even op de plaats rust houdt. Het lijkt er dan op of heel de Aarde in rust is. We vieren de komst van het licht, want na de langste dag worden de dagen langzaam weer langer en wordt als het ware het licht opnieuw geboren. De donkere dagen zijn niet voor iedereen een fijne en gezellige tijd. Er zijn ook veel mensen eenzaam, of missen deze dagen een geliefde. Zij kunnen vaak een extra lichtpuntje gebruiken.

Tijdens deze workshop maken we van gedroogde bloemen en kruiden een stilleven. We vullen een prachtige lijst met een eigen creatie van natuurlijke materialen. Dit kunstwerk is natuurlijk een prachtig cadeau voor een ander of voor jezelf. Ook zou je de workshop cadeau kunnen geven. Op deze manier kun jij een lichtpuntje zijn tijdens de donkere dagen voor kerst.

Voor wie ben jij een lichtpuntje?
Ik hoop je te zien in het Kruidenatelier.

Datum: Zondag 22 december van 10:00 tot +/- 12:30 uur
Locatie: Gewande (Den Bosch)

Kosten: €45,- pp (een lijst van 20x20cm, alle materialen, een reader, koffie, thee en lekkers).

Maximaal aantal deelnemers: 12

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kruidenatelier de Aardvrouw

6 Gewande

5236 BG 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen