WK Volleybal Vrouwen Brazilië - Japan 30 september GelreDome 14.00

Venster Acties

WK Volleybal Vrouwen Brazilië - Japan 30 september GelreDome 14.00

WK Volleybal Vrouwen Brazilië - Japan vrijdag 30 september GelreDome 14.00 uur.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

GelreDome 25 Batavierenweg 6841 HN Arnhem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Wil je kaarten voor de topwedstrijd Brazilie tegen Japan op vrijdag 30 september? Bij ons kun je die gratis bestellen. Wij zorgen dat je topplekken krijgt in het stadion Gelredome waar de wedstrijd om 14.00 uur begint. Support de Braziliaanse vrouwen onderweg naar goud. Ben jij enthousiaste volleybal liefhebber meld je dan aan. Wij sturen je de kaarten op - zolang de voorraad strekt.

Belangstellende supporters uit de regio Maas en Waal worden nadrukkelijk uitgenodigd het team van Brazilie te ondersteunen. Maar als je elders vandaan komt is dat ook prima.

Nederland en Polen organiseren samen het WK Volleybal Vrouwen 2022. Het toernooi begint op 22 september in Apeldoorn.

De 24 landenteams die deelnemen zijn allemaal gehuisvest in gemeente in Gelderland. In de gemeente Wijchen zijn 2 teams gehuisvest waaronder het team van Brazilië. Samen met de gemeenten in het land van Maas en Waal worden de teams ondersteund in hun doel om wereldkampioen te worden. Het team Brazilie is de nummer 2 van de wereld. Zij zijn vice olympisch kampioen en wonnen het zilver bij de recente Nations Leage in juli Turkije. Kom de braziliaans dames aanmoedigen. Benut deze unieke kans om topvolleybal in Nederland bij te wonen met een van de kanshebbers voor de WK titel.

Afbeelding van WK Volleybal Vrouwen Brazilië - Japan 30 september GelreDome 14.00