Gratis

Wolpop: If Anything Happens To The Cat & Cold Cold Nights

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Menschenvereeniging Wolbodo / Sociëteit Novum

102 Verwersdijk

2611 NK Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze avond staat in het teken van Post-Rock. Na 6 jaar toeren, schrijven en opnemen komt If Anything Happens To The Cat weer langs. Deze band uit Gent brengt een mix van gitaren, synths, verloren stemmen en andere instrumenten. Ze nemen hun vrienden van Cold Cold Nights mee, een vierkoppige post-rock indie folkband uit Praag.

=== If Anything Happens To The Cat (BE) ===
If Anything Happens To The Cat is een indie postrockband uit Gent. In 2012 kwam de eerste EP uit en in 2014 het eerste album. Sindsdien zijn ze hard bezig met opnemen en optreden. Na 6 jaar zijn ze terug bij Wolpop.
Voor het nieuwste album 'Mångata'(2017) werd de samenwerking aangegaan met de producer Magnus Lindberg. 'Mångata' is Zweeds voor de weg-achtige projectie van de maan op het water. De nummers gaan over verschillende thema's rondom water.

=== Cold Cold Nights (CZ) ===
Sinds drie jaar bestaat de band Cold Cold Nights. De band, onder leiding van Jakub Jirásek, bestaat uit vijf leden die een organische sound creëren met gitaren, drums, glockenspiel en trombone. In 2017 kwam het in de Tsjechische pers bejubelde debuutalbum uit. De muziek is te omschrijven als een mix van post-rock en indie-rock.

Date: 31 May
Doors open: 20:00
Location: Wolbodo, Verwersdijk 102, Delft
Fee: FREE ENTRANCE
More info: www.wolpop.org

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Menschenvereeniging Wolbodo / Sociëteit Novum

102 Verwersdijk

2611 NK Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen