€ 21,64 – € 37,37

Wolter Wolthers Festival

Venster Acties en details

Vanaf € 21,64

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Graanfabriek

6 Helsinkistraat

9723 BD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Wolter Wolthers Disco Festival wordt zonder meer het mooiste festival van 2021. Gekker wordt het never nooit meer!

Over dit evenement

Zaterdag 28 augustus is het tijd voor het lekkerste discofestival ever op het terrein bij De Graanfabriek in Groningen. Verwacht een grootse explosie van gekkigheid en steengoede muziek, drie waanzinnige stages gecompleteerd met foodtrucks en veel pret. Waan je in een euforisch feest van herkenning met muziek die zelfs de grootste sempre negativo kippenvel brengt.

Line up? We bought the whole street. Alle disco dj’s die Wolter Wolthers hebben grootgemaakt en nu zelf grote legends zijn, passeren de revu. Solos, duos en complete stoelendansen in, achter en door de DJ booth. Natuurlijk blijven we niet hangen in de disco classics maar gassen we door naar complete gekkigheid. En jajajajajja, er is een house-techno-stage!

Pas op: dit wordt geen zaterdagmiddagborrel jongens, dit zal de dag zijn waarin tussen 13.00 uur en 00:00 uur alles en iedereen samenkomt tot een nieuwe vorm van de big bang!

De Early Bird Tickets zijn uitverkocht, maar er zijn nog disco birds beschikbaar met kortings! (€ 24,50) Bestel ze snel want je snapt dat na een zwarte periode van 76 festivalloze weekend heel Groningen snakt naar feest en gekkigheid.

Mag die gekkigheid alsnog niet doorgaan? Dan verplaatsen we het festival naar 14 mei 2022. Je tickets zijn dan gegarandeerd geldig!❤

- XXX -

Wolter Wolthers

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Graanfabriek

6 Helsinkistraat

9723 BD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen