Verkoop beëindigd

Women Only Pub Crawl

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geniet van Amsterdam zoals je nog nooit genoten hebt met de Women Only Pub Crawl!
Heb jij altijd met een groep vrouwen willen stappen en ben jij nieuwsgierig naar wat Amsterdam te bieden heeft? Dan biedt de Women Only Pub Crawl jou de ultieme kans dit te ervaren!

Wij nemen je mee op reis, door de avontuurlijke nachtleven van Amsterdam. Het avontuur begint met stevige drinksessie, gratis verzorgd door de Women Only Pub Crawl. Vervolgens bezoek je vier unieke locaties in de Hollandse clubscene, waarbij je bij elke locatie een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Breng je uren door in het beruchte Leidse Plein, de thuishaven van talloze bars & clubs. Elke club die tijdens de Women Only Pub Crawl wordt bezocht, biedt iets anders .

Deze unieke kroegentocht eindigt in een trendy club waar je verder kunt feesten tot in de kleine uurtjes van de nacht. Ook, biedt de Women Only Pub Crawl een gratis goodie product voor alle vrouwen!

Heb jij het na vijf uur feesten het voor gezien en heb jij geen idee hoe je weer thuiskomt? Dan kun je er voor kiezen gebruik te maken van onze thuisservice. Je wordt dan met de (party)bus naar huis gebracht (hier zijn extra kosten aan verbonden).

Een Woman Only Pub Crawl, is natuurlijk niet compleet zonder een dresscode. De dresscode is : Fashionable with a touch of pink!

Met een gemiddelde duur van vijf uur belooft dit een onvergetelijke avond te worden!!
Er is een beperkt aantal plaatsen, dus geef je gauw op!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen