Gratis

Wonderlijke onderwaterwereld

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak een prachtige onderwaterwereld voor jouw zeepaardje. Workshop van het Haags Kinderatelier voor kinderen van 6 - 10 jaar.

Over dit evenement

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Vader Zeepaard

Een ervaren kunstenaar van het Haags Kinderatelier vertelt het verhaal van Vader Zeepaard en zijn tropische zee, gebaseerd op het gelijknamige boekje van Eric Carle. Daarna maak jij op een beschilderd, staand paneel een prachtige onderwaterwereld, waar jouw zeepaardje woont tussen veel andere dieren en planten. Met zulke leuke spullen en goede begeleiding wordt het vast heel mooi.

Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. Om 11.30 uur kun je worden opgehaald.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen