€ 15

Wonderwandeling

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Mergelhuys

Strucht 2

6305 AH Schin op Geul

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Door zelfonderzoek en mindtraining in de mooie natuur van Zuid-Limburg krijg je inzicht in hoe je geest werkt. Door de inzichtelijke en meditatieve vorm van wandelen ga je als vanzelf verstillen.

Doel van een Wonderwandeling is: verstilling, verdieping & heartfullness. De oefeningen en opdrachten die we onderweg doen helpen je om inzicht te krijgen in de manier waarop je geest werkt. Het wandelen dient als achtergrond voor deze vorm van mindtraining.

Begeleiding: Lily Faber

De precieze inhoud ontstaat in interactie met de omgeving zoals die zich op dat moment aandient, dat is het unieke van een Wonderwandeling. Er rekening gehouden met de individuele behoeften in de groep. Zeker is wel dat iedereen verrijkt naar huis gaat.

De start is om 14.00 uur en we zullen ongeveer 2 uur onderweg zijn. In het Mergelhuys staat een verfrissing voor de deelnemers klaar en hebben we nog een korte nabespreking.

Je moet voldoende fit zijn om een heuvel op en af te kunnen lopen. Verder is het voor iedereen goed te doen, mede doordat we regelmatig stilstaan voor een oefening.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Mergelhuys

Strucht 2

6305 AH Schin op Geul

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen