WORK HEART PLAY HEART #LinkedintheMix
Gratis
WORK HEART PLAY HEART #LinkedintheMix

WORK HEART PLAY HEART #LinkedintheMix

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Café Zuid57 [Gratis P en veel OV dichtbij!]

Zuidlarenstraat 57

Zuidlarenstr Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LinkedintheMix juni 2016


✪✪✪✪✪ NIET ZOMAAR EEN NETWERKBIJEENKOMST ✪✪✪✪✪

#‎LinkedintheMix‬ gaat verder waar de standaard netwerkbijeenkomsten ophouden - en waar veel mensen van wegblijven, omdat het te saai, ‘verkoperig’ en oppervlakkig is.

Sommigen kwamen vanuit Rotterdam en Schiedam en zijn al eerder geweest. Anderen kwamen vanuit Amsterdam en zijn er een volgende keer weer bij.

Ze merken dat netwerken niet 'verkoperig' hoeft te zijn. Maar dat het juist veel fijner -en natuurlijker- is om gewoon als mens contact te maken met elkaar.

De spiekkaartjes voor leuke gesprekken zijn Limited Edition. Alleen voor de action takers, dus. :)

[En misschien ook voor de singles, want een van de deelnemers merkte -terecht!- op dat ze ook zouden werken als leuke openingszinnen.]


✪✪✪✪✪ EN NIET VOOR IEDEREEN! ✪✪✪✪✪

#LinkedintheMix is voor ondernemers, ZZP’ers, mensen in between jobs, mensen die iets anders willen óf... nog niet echt weten wat ze willen.

Maar het is NIET voor iedereen! Let’s get specific, shall we! :)

#LinkedintheMix is voor de dream chasers. Voor de doeners, voor de underdogs. Voor wie valt en weer opstaat. Voor wie zich weleens onzeker voelt, maar er klaar mee is om zich erdoor te laten hinderen! Voor wie durft. Of wie wilt leren te durven.

Voor wie graag nieuwe mensen wilt leren kennen en nieuwe ideeën opdoet. Voor wie zich zichtbaarder wilt [leren] maken. Omdat wat jij anderen te bieden hebt ertoe doet. En omdat het tijd is dat anderen daarover horen.

Dit is voor mensen die hun persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Die hun full potential willen leven. En die verandering willen. Voor anderen of voor zichzelf.


✪✪✪✪✪ JOUW ZICHTBAARHEID EN SUCCES ✪✪✪✪✪

Daarom krijg je elke bijeenkomst nieuwe tips en ideeën mee over bijvoorbeeld Personal Branding, Storytelling, Presenteren, netwerktips of iets anders! Elke laatste donderdag van de maand.

Bij de netwerkbijeenkomsten die ik organiseer, geldt een hoge opkomst niet als graadmeter voor succes. Wel de kwaliteit van de gesprekjes die je er hebt.

#LinkedintheMix helpt je anderen te leren kennen op een laagdrempelige manier. Niet salesy, niet pushy. Maar gewoon als mens. Zo kunnen we elkaar uiteindelijk juist beter helpen aan zakelijke kansen.

Aanmelden via: http://bit.ly/linkedinthemix-JULI


Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Café Zuid57 [Gratis P en veel OV dichtbij!]

Zuidlarenstraat 57

Zuidlarenstr Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen