Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Work Smarter on Tour - Gent - Powered by Teamleader

Teamleader BE

Donderdag 12 december 2019 om 16:00

Work Smarter on Tour - Gent - Powered by Teamleader

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Work Smarter On Tour - Gent - 12 december 11 dec. 2019 € 19,00 € 1,75 € 4,36

Deel Work Smarter on Tour - Gent - Powered by Teamleader

Evenementdetails

Work Smarter on Tour

 

Onder het motto Verkoop meer & slimmer dan je concurrent organiseren we Work Smarter on Tour, met als doel lokale communities samen te brengen en te inspireren rond één centraal thema: B2B sales.

Bruno Desmet van The House of Sales brengt een inspirationele keynote "Sales in een hogere versnelling: naar een B2B salescultuur die écht rendeert" met praktische take-aways waarmee je meteen aan de slag kan.

Niels Vanden Buverie van Teamleader kadert hoe je je de touwtjes van je business stevig in handen houdt, en je slaagkansen verhoogt met preciezere en realistische prognoses. Daarbij vormen people, processes & tools steeds de basis.

Tot slot leren we ook van elkaar tijdens een netwerkreceptie! 

Data & locaties

 

 


 

Programma

 

      16h00       Welcome drinks
      16h30       Welkomstwoordje door de lokale host
      16h40       Keynote Bruno Desmet
      17h10       Keynote Niels Vanden Buverie
      17h30       Netwerkreceptie 

Partners

     

Met Trends Top raadpleeg je de meest up-to-date bedrijfsinfo van ondernemingen voor o.a. financiële analyse, doelgerichte prospectie, geomarketing en het beheren van je verkoop.

 

Integreer Teamleader met Trends Top en je salesteam kan heel makkelijk gedetailleerde, up-to-date bedrijfsinfo raadplegen van prospecten, leads en klanten.

 


 

 

 

 

   

ALLOcloud vervangt je traditionele telefoonlijnen en je telefooncentrale door een platform in de cloud.

 

Dankzij de integratie met Teamleader kan je salesteam de telefoontjes gepersonaliseerd behandelen en wint het aan productiviteit. Contacten worden gesynct tussen Teamleader en ALLOcloud, waardoor met een click-to-call op de pc uitgaande gesprekken simpel uitgevoerd kunnen worden. De inkomende beller kan geïdentificeerd worden waarbij je de contactfiche, nieuwe lead,… kan openenen nog voor je de oproep aanvaardt of het contact kan rechstreeks doorgestuurd worden naar de gelinkte accountmanager.

 

 

 

     

Octopus biedt boekhoudsoftware voor kleine en middelgrote bedrijven en boekhouders.

 

Door de integratie met Teamleader worden de facturen en creditnota's automatisch naar de boekhouder verzonden. Zodra een betaling is uitgevoerd, wordt de status van de factuur gesynct naar Teamleader. Met Octopus bouw je realtime financiële dashboards die kunnen worden gebruikt voor realistische en precieze verkoopprognoses.


 

 

     

Met Unpaid kan je onbetaalde (niet-geprotesteerde) B2B-facturen met een minimum aan kosten en inspanningen innen. Ook voor kleine bedragen.

 

Heeft je salesteam geen mogelijkheid gehad om de financiële gezondheid van de klant te checken? Of wil je klant gewoonweg de rekening niet betalen? Geen zorgen, met de integratie van Unpaid en Teamleader dien je makkelijk een claim in. Na gemiddeld 30 dagen krijg je 100% van je geld terug plus het voorschot dat je hebt betaald.


 

 

     

Alfa Solutions is IT-partner en biedt een totaaloplossing voor hardware, software én IT services. Het team van experts werkt op maat van de noden van elk bedrijf.

 

De software afdeling Alfa Software Solutions spitst zich op de installatie en ondersteuning van Teamleader in al zijn facetten. Als toegewijde partner van Teamleader is dit team dus het perfecte aanspreekpunt!

 

 

 

     

Cogetix is een team van enthousiaste IT'ers met een sterke passie voor cloud technologie! 

 

Ze helpen je bij het kiezen van de juiste cloudstrategie en bieden services van implementatie tot ontwikkeling tot training & ondersteuning. Wil je Teamleader integreren met andere tools? Cogetix helpt je graag. 

 

 

 

   

Op de zakelijke markt biedt Orange mobiele en vaste telefonie aan, alsook breedbandinternet. Als gevestigd telecombedrijf heeft Orange een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT).

Heb je vragen over Work Smarter on Tour - Gent - Powered by Teamleader? Neem contact op met Teamleader BE

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


België
Teamleader
Dok Noord 3A/101
9000 Gent
België

Donderdag 12 december 2019 om 16:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Teamleader BE

Al 7 jaar helpt Teamleader bedrijven om slimmer te werken. Door CRM, projectmanagement en facturatie te combineren in een all-in-one-tool, zorgt Teamleader ervoor dat jij en je team beter kunnen samenwerken en organiseren, zodat jouw bedrijf nog beter kan groeien.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.