Uitverkocht

Workshop 100 talentvolle vrouwen: Aan de slag met EFT!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De witte vleugel (Ruimte van Buddy to Buddy)

Kerkhof 1a

7201 DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdagochtend 6 juni organiseert 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen weer 2 gratis workshops. Beide evenementen zijn gepubliceerd op Eventbrite en je kunt je voor één van de workshops opgeven, want ze zijn gelijktijdig.

Wil je Aan de slag met EFT! Geef je dan op voor deze workshop die wordt gegeven door Elice ter Beek van www.watbenjemooi.nu.

Ik ben niet goed genoeg | Geld is vies | Ik moet perfect zijn | Niemand houdt van mij.

Herken jij dit? Heb jij het gevoel dat je niet voldoende uit de verf komt? Dat jij meer zou kunnen? Iedereen heeft angsten en overtuigingen. Net zo goed als dat iedereen talenten heeft. Maar wanneer angsten of overtuigingen jou tegenhouden in jouw werk of leven, dan kan jou dat onvrij maken. Angsten en overtuigingen kunnen je leven beheersen. Je bent dan meer bezig met het oplossen van problemen, dan met wat je eigenlijk zou willen bereiken in jouw leven.

Het goede nieuws is dat je deze belemmeringen kunt opruimen. Snel en effectief. Met Emotional Freedom Techniques (EFT) ga je deze belemmeringen herkennen en opruimen. Zodat jij kunt worden wie jij bent: een MOOI mens!

Wil jij je meer bewust worden van wat jou belemmert, van wat jou tegenhoudt? Kom dan naar deze workshop EFT! Elice laat je kennismaken met deze mooie techniek, zodat jij daarna kunt bepalen of jij op pad wilt. Op pad om te worden wie jij eigenlijk bent.

Want: Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Heb je vragen over de workshop, dan kun je contact opnemen met zutphen@100talentvollevrouwen.nl. Aanmelden graag via een ticket op deze site. De workshops zijn gratis, een kleine vrijwillige donatie op de dag zelf is welkom maar niet verplicht.

Datum en tijd

Locatie

De witte vleugel (Ruimte van Buddy to Buddy)

Kerkhof 1a

7201 DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen