Gratis

Workshop 100 talentvolle vrouwen: Vergroot je zelfvertrouwen en impact!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De witte vleugel (Ruimte van Buddy to Buddy)

Kerkhof 1a

7201DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdagochtend 16 mei organiseert 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen 2 gratis workshops. Ons doel is vrouwen te helpen zich zelfverzekerder te voelen en presenteren bij het zoeken naar (ander) werk. Beide evenementen zijn gepubliceerd op Eventbrite. Je kunt je voor één van de workshops op een dag opgeven, want ze zijn gelijktijdig.

In de workshop Vergroot je zelfvertrouwen en impact! wordt je in je kracht gezet als vrouw.

Wil jij inspirerend, krachtig en vrouwelijk zijn? Vergroot je zelfvertrouwen en je impact op een authentieke manier. Waarom? Zodat je jouw doelen bereikt in je werk en in je relatie. De aandacht trekt die jij wilt. Gehoord en gezien wordt in elke ruimte die je binnenloopt. Op de manier zoals jij wilt. Zonder een rol te spelen of jezelf anders voor te doen.

Hoe doe je dat? Door je bewust te worden van de elementen die hierbij een rol spelen. En door vanuit je vrouwelijke kracht te leven. Hiermee vergroot je je persoonlijke uitstraling, zichtbaarheid en zelfvertrouwen op een natuurlijke wijze.

Wil jij meer balans en ontspanning ervaren, jouw doelen bereiken met meer impact en minder stress? Schrijf je dan in voor deze workshop die gegeven wordt door Emmy Stelling van http://vrouwenessentie.nl/

Heb je vragen over de workshop, dan kun je contact opnemen met zutphen@100talentvollevrouwen.nl. Aanmelden graag via een ticket op deze site. De workshops zijn gratis, een kleine vrijwillige donatie op de dag zelf is welkom maar niet verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De witte vleugel (Ruimte van Buddy to Buddy)

Kerkhof 1a

7201DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen