Gratis

Workshop 100 talentvolle vrouwen Zutphen: LinkedIn Hoe? Waar? Wat?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Witte vleugel (oude stadhuis), Huiskamer Buddy to Buddy

Kerkhof 1a

7201 DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

100 Talentvolle Vrouwen Zutphen organiseert op woensdagochtend 3 april 2019 weer twee nieuwe workshops om je te helpen op je weg naar (ander) werk. Eén van de workshops, LinkedIn voor beginners, wordt gegeven door de ons bekende en zeer gewaardeerde Rosi Gerritsen.

Bijna 7,5 mln. Nederlanders hebben momenteel een account op LinkedIn. Misschien jij ook. Als je zakelijk in contact bent met mensen, hetzij tijdens sollicitaties of in je werk, word je er vroeg of laat mee geconfronteerd. LinkedIn is het sociale media platvorm in Nederland waar werkend Nederland elkaar vindt en contacten onderhoudt.

Binnen deze workshop staan twee vragen centraal.

A) Waarom zou je aan LinkedIn moeten beginnen?

B) Je heb een account, maar nog niet echt een idee waarom iedereen jou ervoor uitnodigt en wat de meerwaarde voor jou zou kunnen zijn?

Er is geen voorkennis nodig. De workshop is interactief en Rosi nodigt je uit om met elkaar kennis en ervaring te delen (voor zover het voor jou goed voelt). Op de dag zelf kun je je laptop meenemen, maar als je dat niet kunt of wilt is een notitieboekje met pen voldoende.

-------

De worskhop wordt geheel belangeloos, zoals gebruikelijk bij 100 talentvolle vrouwen, gegeven door Rosi Gerritsen. Op woensdagochtend 5 juni geeft zij via ons de vervolgworkshop: LinkedIn voor Gevorderden. Wie is Rosi Gerritsen? Zij is oprichtster van MENS Kracht Kapitaal. Zij gelooft namelijk dat de kracht van de mens het grootste kapitaal is dat men kan hebben.

Als ontwikkelingsmentor ondersteunt, adviseert, motiveert en inspireert zij jou om jouw doelen te halen. Door het stellen van de juiste vragen gaat zij, samen met jou opzoek naar jouw kracht om die nog beter te ontwikkelen. Ze vertelt je niet wat je moet doen. Ze begeleidt, ondersteunt en adviseert je om op eigen kracht te ontwikkelen en dat te vertalen naar de werkvloer.

Om jou op een goede manier te kunnen ondersteunen heeft ze eerst zelf een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd en zij is ervaringsdeskundige. Met name op het gebied van hoog gevoeligheid heeft ze veel ervaring. Zij weet dan ook uit ervaring wat jij mee gaat maken. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in het gebruik van LinkedIn.

www.menskrachtkapitaal.nl

https://www.facebook.com/MENSKrachtKapitaal/

https://www.linkedin.com/in/rosigerritsen/

De workshops van 100 Talentvolle vrouwen zijn bedoeld om vrouwen te helpen in hun kracht te komen en blijven bij het zoeken naar (ander) werk. Deelname is gratis en inschrijven kan via dit evenement. We organiseren op de eerste woensdag van de maand twee workshops. Je kunt je, omdat deze synchroom lopen, maar voor één workshop per dag aanmelden. Mocht je vragen hebben, dan kun je mailen naar zutphen@100talentvollevrouwen.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Witte vleugel (oude stadhuis), Huiskamer Buddy to Buddy

Kerkhof 1a

7201 DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen