€ 50

Workshop 4 Ouderschap in tijden van hoog conflict scheiding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Verlengde Walstraat 1

1 Verlengde Walstraat

4341 CS Arnemuiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe houden we de kinderen centraal? Op welke manieren kunnen we ouders uit de 'vechtstand' houden? En vooral wat kan ik daar in doen?

Over dit evenement

Een workshop voor een ieder die met gescheiden ouders werkt of met kinderen van gescheiden ouders. Wanneer een scheiding complex is geworden door slepende meningsverschillen die op allerlei manieren uitgevochten worden, door groeiende beschuldigingen en wantrouwen van ouders naar elkaar toe.

Familie en vrienden raken betrokken in de strijd, soms zelfs scholen en hulpverleners. Ieder met goede bedoelingen en een ieder met de wil het kind te bevrijden uit de strijd waar het in terecht is gekomen.

Hoe dan?

Elk gezin in uniek, zo ook elk gezin in scheiding. De mix van theorie en praktijk maken dat een ieder iets meeneemt om aan de slag te gaan binnen complexe scheidingen. Wat je zeker meeneemt: Herkennen e van de verschillende kenmerkende escalatiepatronen bij hoogconflictscheidingen, hoe je deze bespreekbaar kunt maken bij ouders en hun omgeving, (gespreks)technieken om het netwerk positief en de-escalerend aanwezig te stellen en het onderwerp zelfzorg als werker. uiteraard is er ruim de tijd voor vragen en om aan de slag te gaan met eigen casuïstiek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Verlengde Walstraat 1

1 Verlengde Walstraat

4341 CS Arnemuiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen