€ 99,51

Workshop: Aan de slag met MEDEWERKER-ENGAGEMENT

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Seats2meet.com Utrecht

65 Moreelsepark

3511 EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Medewerker-engagement is een abstract begrip maar heeft een flinke impact op het succes van een organisatie. Wie is de Manager Medewerker Engagement in jouw organisatie?Weet jij wanneer jouw medewerkers zich met passie inzetten voor hun baan of hoe zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan jullie organisatie? Weet jij hoe je medewerker-engagement kunt vergroten? Wie neemt het initiatief om medewerker-engagement op de agenda te zetten? Alle inzichten, tips en adviezen lees je in onze nieuwste whitepaper, gratis voor jou beschikbaar. ‘Aan de slag met Medewerker-Engagement’ is een gezamenlijke uitgave van HR-Communicatie.nl en Motivaction.

Lees de whitepaper met onderzoeksresultaten en nieuwste inzichten


In onze whitepaper beschrijven we de resultaten van ons onderzoek naar betrokkenheid en bevlogenheid op de werkvloer in Nederland. We bieden de nieuwe inzichten over de heersende opvattingen over medewerker-engagement in organisaties. Wat houdt medewerker-engagement in? En welke factoren hebben de meeste impact? Ten slotte geven we praktische tips die aansluiten bij de gevonden resultaten en inzichten. Maar voor de mensen die meer willen organiseren we een workshop.

Bezoek de workshop als je concreet aan de slag wil met medewerker-engagement


Direct na de zomervakantie - op 28 september - organiseren we een workshop voor iedereen die met medewerker-engagement aan de slag wil. Ben je op zoek naar de juiste tools? Wil je weten hoe je aandachtspunten naar een concreet actieplan uitwerkt? Dan zien we je graag op donderdag 28 september!

Heb je vragen? Neem contact op met Marjolijn Vlug (06 403 93 413) of Inge Beckers (06 280 90 755).

Reserveer je deelname en koop je tickets direct hier via Eventbrite.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Seats2meet.com Utrecht

65 Moreelsepark

3511 EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen