Gratis

Workshop Analog Sound Design met Matrixbrute & Minibrute 2 op 16 juni bij B...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax Music

Olympiastraat 4

4462 GG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdagmiddag 16 juni 2018 organiseren we bij Bax Music Goes een interessante en praktische workshop over het maken van je eigen sounds door middel van analoge synthese. Workshop-leider Johan Hendrikse gebruikt hierbij de krachtige Arturia Matrixbrute en Minibrute 2 synthesizers.

Maak je eigen sounds met analoge synthese

Tijdens de workshop Analog Sound Design gaat Johan Hendrikse je de basics leren van de analoge (subtractieve) synthese. Een uitstekende basis voor het maken van je eigen sounds en het toepassen daarvan in je spel of producties. Om dit te demonstreren, gebruikt hij twee synthesizers: de Arturia Matrixbrute en Minibrute 2. Hij zal je daarnaast vertellen wat er zo bijzonder is aan deze moderne klassiekers van Arturia.

Johan Hendrikse

Johan Hendrikse is een zeer ervaren toetsenist die projecten gedaan heeft met onder meer VOF de Kunst, het Metropole Orkest en Charlie Dée. Daarnaast is hij docent Toetsen op de Rockacademie in Tilburg en kun je hem door heel Nederland zien spelen met de tribute Like A Bat Out Of Hell en de rockmusical War of the World

Bij zijn? Schrijf je dan hieronder in, de entree is gratis!

Plaats: Bax Music winkel Goes
Datum: Zaterdag 16 juni
Tijd: 13:00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax Music

Olympiastraat 4

4462 GG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen