€ 69,95

Workshop analoge fotografie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dam

de Dam

1012 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ga mee terug in de tijd van Analoge fotografie! Wil jij leren fotograferen met een analoge camera? Dan is dit de workshop voor jouw!

Over dit evenement

Tijdens de workshop analoge fotografie leer jij de fijne kneepjes van het fotograferen met een old school camera. Analoge fotografie is een tak van fotografie die terug is van weggeweest en stijgt weer enorm in populariteit. Fotograferen met een analoge camera heeft een charme die niet valt te overtreffen tegenover digitale fotografie. Fotograferen met een digitale camera is leuk maar met een analoge fotocamera maak je andere beelden met hele andere toffe effecten. Wil jij jouw analoge camera leren beheersen net als vroeger, dan is dit de workshop voor jou!

Workshop Analoge fotografie, 5 uur lang plezier

Tijdens mijn 5 uur durende workshop leer ik jou je analoge camera tot in de puntjes te beheersen, je krijgt ontzettend veel leuke en handige tips en tijdens de workshops kom je ook nog eens voor de nodige uitdagingen te staan vol met plezier. Samen met je mede-workshoppers ga je Amsterdam in onder begeleiding van mij natuurlijk en voer je de leukste en meest leerzame opdrachten uit. Hoe ga je als fotograaf te werk? Wat is een goede foto en hoe maak je hem? Welke apparatuur is het meest geschikt voor deze tak van fotografie? Dit zijn slechts een paar van de vragen waar jij tijdens deze praktische workshop antwoord op krijgt.

De inhoud van de workshop

  • Je krijgt een uitleg over analoge fotografie
  • Je krijgt uitleg over de verschillende soorten camera's die er zijn en hoe je er mee om moet gaan
  • Je krijgt uitleg over de verschillende soorten films die er zijn en waar je op moet letten bij het kiezen van een specifieke film
  • We gaan samen Amsterdam in op zoek naar mooie foto momenten, we komen langs een diversiteit van onderwerpen
  • Je gaat opdrachten uitvoeren samen met je mede-workshoppers uitvoeren
  • Ik laat je de mooiste plekken van Amsterdam zien en vertel je het verhaal van Amsterdam
  • Aan het einde van de workshop ga jij met waanzinnige beelden naar huis en kun je deze laten ontwikkelen. (natuurlijk wil ik achteraf weten of je beelden gelukt zijn)

Krijg persoonlijke aandacht en stel al je vragen over analoge fotografie

Omdat de groepen niet al te groot opgezet zijn, is er voldoende aandacht voor jou. Zodat jij persoonlijk vragen kunt stellen of dat ik jou kan helpen bij jouw fotografie momenten. Durf je niet op mensen af te stappen of wildvreemde te fotograferen? Dan zal ik je daarbij helpen. Het is namelijk de bedoeling dat jij met gave foto's thuiskomt en niet met een leeg rolletje.

Wat is er nodig om mee te kunnend doen?

Om deel te kunnen nemen aan mijn workshop analoge fotografie is nodig dat je in het bezit bent van een analoge spiegelreflexcamera. Daarnaast moet je wel enigszins ervaring hebben met diafragma, sluitertijd en ISO waarde.

Ben je niet in het bezit van een analoge spiegelreflexcamera? Niet getreurd, schrijf je alsnog in want ik beschik zelf ook over een aantal analoge camera's. Neem contact met mij op mocht je niet over zo'n camera beschikken, dan kan ik je er één lenen tegen een meerwaarde € 9,95 en een borg van € 25,-.

Aanmelden workshop

Wil jij ook graag leren fotograferen met een analoge camera? Schrijf je dan in voor deze workshop analoge fotografie. Meld je bovenaan de pagina aan en kijk op welke datum de workshop nog beschikbaar is.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dam

de Dam

1012 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen