Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Workshop App Development

Stichting Techclub

Woensdag 3 december 2014 van 16:45 tot 22:00 (CET)

Workshop App Development

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten
Aantal
StudentenTicket Beëindigd € 20,00 € 2,04
ProfessionalTicket Beëindigd € 60,00 € 3,74

Deel Workshop App Development

Evenementdetails

Deze workshop biedt jou de mogelijkheid om in een avond een app te ontwikkelen en deze vervolgens diezelfde avond nog te publiceren. Het eerste deel van de workshop bestaat uit de basistheorie die je nodig zal hebben om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Je krijgt dan de basis mee in: C#, App Studio en XAML. Misschien zegt het je nu nog niet zo veel, maar het zal duidelijk aan je worden uitgelegd. In het tweede deel van de workshop ga je aan de slag. Theorie die je dan hebt geleerd en geoefend ga je gebruiken om je eigen app te maken. Bijvoorbeeld, de kennis die je hebt opgedaan over XAML zul je dan gaan gebruiken om de User Interface van je app aan te passen. Aan het eind van de avond zullen we de gemaakte apps presenteren aan alle cursisten. Drinken en pizza worden verzorgd tijdens de workshop en zijn bij de cursusprijs inbegrepen. 

Kosten van de cursus: 20 euro p.p. (incl. cursus, pizza & drinken). 

 

Aanvang cursus: 16:45 

Einde cursus: 22:00 


ps. Wil je graag langs komen op de VU om per pin of contant te betalen stuur dan een mail met als onderwerp "Workshop" naar info@techclub.nl

Heb je vragen over Workshop App Development? Neem contact op met Stichting Techclub

Waar en wanneer


VU StudentenD0k
De Boelelaan 1105
1081HV Amsterdam
Nederland

Woensdag 3 december 2014 van 16:45 tot 22:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Stichting Techclub

Techclub is een non-profit studentenorganisatie, die als doelstelling heeft, studenten te inspireren verandering te creëren door ze in contact te brengen met innoverende technologieën en nieuwe ideeën.

Gedurende het academische jaar organiseert Techclub maandelijks een evenement gericht op studenten in samenwerking met bedrijven in de Tech industrie. Daarnaast produceert Techclub content door het filmen van deze evenementen, evenementen van derden en interviews.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.