€ 10

WORKSHOP: Awearness Fashion

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Student Hotel Maastricht

9A Sphinxcour

6211 XZ Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Duurzaam en succesvol ondernemen in de mode industrie

Over dit evenement

Hoe gaan duurzaamheid en succesvol ondernemerschap samen in de mode-industrie? Awearness Fashion geeft je hiervan een aantal inspirerende voorbeelden, maar laat je vooral zelf nadenken in een dynamisch workshop van ca. 1,5 uur. Aan bod komen onder andere de relatie met je (potentiële) klanten; hoe spreek je nieuwe klanten aan, en hoe creëer je een langdurige relatie met ze? Daarnaast duiken we dieper in innovatie. Door slim te ontwerpen draag je al vanaf het begin bij aan een duurzame levenscyclus van je creaties. Daarnaast kun je innovatieve toepassingen gebruiken voor je eigen locatie, je afvalstromen en het end-of life moment van je kleding. Ook tijdens het aankoopproces van de klant, de customer journey, kun je innovatieve producten inzetten.

Na een korte presentatie ga je zelf aan de slag met de genoemde onderwerpen. We eindigen met het gezamenlijk bespreken van de gedachten, vragen en oplossingen van de deelnemers.

Awearness Fashion zet zich al ruim tien jaar in voor meer bewustwording en duurzame keuzes in de mode industrie. Oprichters Jeannette Ooink en Wilma Mulder organiseren modeshows, fashion cafés, workshops en lezingen voor consumenten, onderwijs, ontwerpers en retail.

www.awearness-fashion.nl

Deze masterclass wordt georganiseerd door FASHIONCLASH in het kader van het Fashion House project en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Maastricht, Provincie Limburg en The Student Hotel Maastricht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Student Hotel Maastricht

9A Sphinxcour

6211 XZ Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen