€ 41,93

Workshop Beeldend Schrijven

Venster Acties en details

€ 41,93

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

stichting !Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop beeldend schrijven - een interessante workshop voor mensen die veel schrijven, als hobby, maar ook voor hun beroep.

Over dit evenement

Kun jij met gemak wat je ziet beschrijven? Hoe zit het met je andere zintuigen? Wat doe je bijvoorbeeld met de smaak? Door op allerlei manieren naar woorden en tekst te kijken, leert Alice je hoe je dat kunt doen.

Een goed verhaal is niet alleen woorden op papier: het is de wereld die de lezer in zich opneemt. Je moet de beschreven scène zien, vaak ook nog horen, en in sommige gevallen ruiken, voelen en zelfs proeven. Maar: daar moeten we niet in overdrijven. Te grootse sfeerbeschrijvingen maken dat de lezer afdwaalt.

Hoe gebruik je je zintuigen subtiel in een verhaal, welke werkwoorden zijn totaal nietszeggend en hoe moet je soms concreet benoemen wat je bedoelt?

Je bent creatiever dan jezelf denkt.

De workshop wordt verzorgd door Alice Bakker - van Alice in Woordenland - auteur van boeken voor jongvolwassenen en verhalen. Een mooie middag waarin je veel leert.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

stichting !Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator stichting !Triggr

Organisator van Workshop Beeldend Schrijven

!Triggr is een cultureel centrum met tevens een maatschappelijk functie. We zijn gevestigd in Ter Aar. Deze stichting is op 10 oktober 2014 opgericht.

!Triggr biedt verschillende cursussen, lezingen, evenementen en workshops aan. !Triggr is ook initiator en organisator van de jaarlijkse Kunstweken in Ter Aar. 

!Triggr is sinds september 2018 gevestigd in een pand aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Je kunt er ook flexwerkplek- en vergaderruimte huren. De Volksuniversiteit Ter Aar valt sinds september 2018 onder !Triggr.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen