€ 15

Workshop beginnen met cryptocurrency voor vrouwen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maekbaar

Nieuwstraat 161

7311 BN Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bitcoin... Ethereum... Ripple... zo kan ik nog even doorgaan... er zijn namelijk meer dan 1400 verschillende soorten van deze digitale muntsoorten: cryptocurrencies. Het lijkt wel of iedereen het er tegenwoordig over heeft en er is veel over het onderwerp te lezen en leren, maar hoe begin je ermee?

Ik snapte het zelf ook niet...

In mijn wereldje hoor ik er al jaren over. In het begin snapte ik het niet en wilde ik het ook echt niet snappen. Toen ik me erin wilde verdiepen, vond ik het te technisch om het te begrijpen. Uiteindelijk begon ik het wel te begrijpen maar snapte ik werkelijk niet waarom ik daar mijn geld in zou steken. Uiteindelijk strandde mijn hele bitcoin-plan omdat ik geen idee had hoe ik eindelijk aan zo'n Bitcoin kon komen.

De euro’s brandden in mijn handen… ik wilde zo graag Bitcoins!

Zo heb ik werkelijk maanden getreuzeld en afgewacht. Gelukkig kwam ik iemand tegen die Bitcoin-logica aan me wilde uitleggen. Vervolgens wist ik zelf uit te vinden hoe ik de volgende stap kon nemen. Want hoe meer ik me erin verdiepte, hoe meer ik gehoor wilde geven aan een lang gekoesterde wens: “leren investeren”.

Eerst voelde het een beetje alsof ik door de krochten van internet moest bewegen om te kunnen investeren, maar zo is het echt niet. Je moet wél weten op welke sites je hiervoor veilig terecht kunt en waar je op moet letten. Ik ben er in ieder geval helemaal enthousiast over en wil mijn enthousiasme graag met jou delen! Ook als je geen hacker of programmeur bent kun je leren investeren in Bitcoins en andere cryptocurrencies.

Over deze workshop

In deze workshop doorlopen we samen de praktische stappen voor het kopen en handelen in Bitcoins en andere cryptocurrencies. In 2 uur tijd beantwoord ik al je vragen en neem ik je mee in het spannende land van cryptocurrencies.

Wil je niks missen? Neem dan een notitieboekje en pen mee. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op de 31ste!


Wees bewust van risico’s

Beleggen gaat gepaard met risico’s. Dat geldt ook voor beleggen met cryptocurrencies of andere beleggingsproducten. Zorg er daarom voor dat je deze risico’s kent. Beleggen kan resulteren in het verlies van je hele initiële inleg. Je vindt op www.afm.nl meer informatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maekbaar

Nieuwstraat 161

7311 BN Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen