Verkoop beëindigd

Workshop: Betaalbaar BENG bouwen met AZEB; de kansen voor de installateur

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evenementenhal Hardenberg

2 Energieweg

7772 TV Hardenberg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 11 september geeft het Nederlandse AZEB team tijdens de Elektro en Installatie Vakbeurs 2018 in Hardenberg een workshop over de kansen die de installateur heeft een betaalbare BENG te realiseren met de AZEB methodiek. Dit is de nieuwe integrale methode die het EU-project AZEB ontwikkelt om betaalbaar energiezuinig te bouwen met meer waarde voor minder geld.

In deze workshop nemen we je mee in de hoofdlijnen van de AZEB methodologie en we onderzoeken wat deze werkwijze impliceert voor de rol van installatie-adviseur en installateur: wat zijn kansen en wat zijn bijzondere uitdagingen in de periode die voor ons ligt? Ga met het AZEB team mee op klantreis door het bouwproces en verkrijg inzicht waar op dit moment meerkosten ontstaan bij de ontwikkeling van BENG, hoe deze voorkomen kunnen worden, waar waarde kan worden toegevoegd en hoe je als installatie-adviseur of installateur verschil kunt maken in het creëren van hoogwaardige en betaalbare (bijna) energieneutrale gebouwen.

Het EU project AZEB (Affordable Zero Energy Buildings) loopt tussen mei 2017 en oktober 2019 en ontwikkelt met 8 partners uit 6 landen een integrale methodiek om betaalbaar een BENG te ontwikkelen, die de gewenste prestaties levert op elk relevant vlak: energie, comfort, gezondheid, milieu en financieel. De eerste versie van deze methodologie is vanaf zomer 2018 gereed. In Nederland is vereniging DNA in de Bouw projectpartner en tevens projectleider.

Sprekers/trainers: Joyce van den Hoek Ostende en Harrie Beernink, beide lid van het NL AZEB-team.

11 september 2018, van 14 tot 16 uur.

Hier lees je nog meer over de workshop.

Voor een bezoek aan Elektro en Installatie Vakbeurs, en de bijeenkomsten, heb je een geldig entreebewijs nodig. Hier kun je een gratis entreebewijs aanvragen: www.evenementenhal.nl/weekvandeinstallateur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Evenementenhal Hardenberg

2 Energieweg

7772 TV Hardenberg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen