€ 120,18

Workshop: Beter vindbaar in Google

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

#workmode

Boomgaardsstraat 32

3012 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoog scoren in Google, vindbaar zijn op de eerste pagina in Google! Een wens van iedere ondernemer en veelgehoorde vraag. Google beloont je met een hogere score als je laat zien dat je een betrouwbaar mens/ betrouwbare organisatie bent. Noodzakelijk voor elke onderneming want Google blijft nog veruit de meest gebruikte online zoekmachine in Nederland. Je website zo inrichten dat deze optimaal gevonden wordt is dus een must. Dat noemen we SEO - zoekmachineoptimalisatie.

Zorg dat je op de eerste pagina staat
Hoog scoren in Google betekent dat je bovenin de zoekresultaten komt als er een zoekopdracht wordt gegeven die past bij jouw bedrijf. Google geeft per pagina op een overzicht van 10 resultaten. Als je op nummer 11 staat of lager kom je dus op de tweede pagina terecht. En daar komen veel minder bezoekers. Dus je doel zou moeten zijn om op de eerste pagina te komen bij de voor jou relevante zoekopdrachten.

Kom naar onze workshop en samen gaan we de online vindbaarheid van je website verbeteren.
Tijdens de workshop:

  • krijg je alleen de kennis die jij nodig hebt om jouw vindbaarheid te verbeteren.
  • gaan we samen verbeteringen doorvoeren aan de hand van een analyse.
  • krijg je advies op maat over het verbeteren van de kwaliteit van je content.

Neem je webdeveloper of content coordinator mee.
Werk je niet alleen aan je website? Naar deze training kun je je webdeveloper meenemen.

Een week na de workshop krijg je nog een telefonisch consult waarmee we je helpen met het implementeren van de uitkomsten van de workshop. Hiermee willen we garanderen dat je echt stappen kunt zetten in het verbeteren van je online vindbaarheid.

Deze workshop wordt gegeven door:

Zahra Al Musawi
Zahra (links op de foto) is een Wordpress expert en een packaging designer. Ze werkt graag aan uitdagende en interessante projecten met allerlei bedrijven. Ze werkt altijd vanuit de klantbehoefte. Zahra zorgt voor een analyse van je website op zowel content als technisch gebied. Tijdens de workshop helpt ze je met het direct doorvoeren van verbeteringen. Jouw website hoog laten scoren in Google is het gezamelijke doel. Lees meer over Zahra.

Anke van der Sluis
Anke is communicatie consultant en eigenaar van Social Abonnement en helpt grote en kleine organisaties met het (door) ontwikkelen van hun online communicatie. Het uitgangspunt hierbij is dat de communicatie menselijk is en interactie oproept. Anke helpt je met deze workshop imet het creëren van kwalitatief goede content die zowel in vorm als inhoud aansluit bij de behoeften van je (potentiële) klanten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

#workmode

Boomgaardsstraat 32

3012 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen