Workshop: Blended leren voor trainingsbureaus: wel of niet aan beginnen?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop: Blended leren voor trainingsbureaus: wel of niet aan beginnen?

Veel trainingsbureaus worstelen met de vraag of – en hoe ze blended leren (de combi tussen online en face to face leren) kunnen toepassen óf dat eigenlijk voordelen heeft én hoe ze dat dan aan zullen bieden.

Sommige bureaus denken dat het noodzakelijk is om met de tijd mee te gaan. Dan neemt een individuele trainer vanuit interesse het initiatief of bijvoorbeeld omdat een klant erom vraagt. Anderen schaffen één of meerdere tools aan, maar sterft het hele online gebeuren een stille dood na afloop.

Veel trainingsbureaus merken dan dat blended leerprogramma's ontwikkelen écht iets anders is en om een andere benadering vraagt! Het is ook niet geschikt voor elke training én voor elk trainingsbureau.

Daarom is het zinvol om te ontdekken waarom je blended leren wilt inzetten. Heeft het eigenlijk wel nut voor jullie organisatie en klanten? En hoe kom je daar achter?

Daarnaast vinden veel bureaus het moeilijk om te bepalen waar en hoe te beginnen. Het zal waarschijnlijk ook impact hebben op je organisatie, op trainers en hoe dat past binnen jullie trainingsaanbod. En niet in de laatste plaats hoe je het zakelijk in de markt zet. Pas als je weet wat kan en wat je wilt, bepaal je wat de inhoud is en hoe je dat organisatorisch, technisch én didactisch inricht.

Dat is best véél en daar willen we graag bij helpen. In twee uur tijd nemen we je mee in de wereld van blended leren. Zodat je een scherper beeld krijgt van de mogelijkheden en wat je wel én niet wilt. Je krijgt inzicht in de impact op je organisatie doordat je jezelf de juiste vragen hebt gesteld op basis van de mogelijkheden die er zijn.


Wie leidt de workshop?

Christa van der Toorn van Integere Zaken leidt de workshop. Zij helpt met creativiteit, lef en een gezonde portie business-sense trainingsbureaus bij het ontwikkelen en verkopen van hun eigen online trainingen. Ze heeft veel trainingsbureaus begeleid in de transitie naar blended leren en kent de worstelingen die er spelen. Christa heeft als onderwijskundige 20 jaar ervaring in online leren. Was ruim 6 jaar lang commercieel directeur en oprichter van www.tinqwise.be.


Wat moet ik meenemen?

Het is een doe-workshop! Dus neem de opzet van je eigen opleiding of training mee, dan kun je daar meteen mee aan de slag en heb je direct resultaat.


Wat kan ik verwachten?

We gaan aan de slag met een unieke aanpak om snel en effectief te bepalen of en hoe je een blended leeroplossing kunt creëren. Mede afhankelijk van jullie vragen, komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Concept en didactiek: kan online leren iets toevoegen aan de live trainingen die wij geven? En zo ja, hoe dan?

  • Organisatie: welke verandering kan dit teweeg brengen voor trainers en je organisatie?

  • Vaardigheden: Wat moeten we kunnen? Wat kunnen we zelf al en waar hebben we hulp bij nodig?

  • Het business model: Hoe kan ik geld verdienen met blended learning en hoe wordt het geen kostenpost?


De week voorafgaand aan de workshop ontvangen alle deelnemers het definitieve adres in Utrecht

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen