Gratis

Workshop Budgetteren

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wie verzorgt deze workshop?
Marion Klijmij heeft als NEN-gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener haar eigen bedrijf Praevision en werkt voor particulieren, werkgevers en gemeenten. Omdat ze tijdens haar werk te maken krijgt met financiële problemen en schulden probeert ze de focus steeds vaker te leggen op preventie hiervan. In dit kader geeft ze voorlichtingen en workshops.

De opzet van de Workshop
Tijdens deze workshop zal Marion eerst uitleggen wat budgetteren eigenlijk betekent en waarom het verstandig is hier iedere maand tijd aan te besteden. Daarna begint het ‘hands-on’ gedeelte waarbij Marion door haar gepassioneerde manier van vertellen iedereen op een leuke manier zal aansporen om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de workshop.

Wie kan hieraan deelnemen?
Iedereen die meer wil weten over het eigen huishoudboekje, administratie, inkomsten, uitgaven, voorzieningen van Gemeenten en Overheid, pingedrag, roodstand, sparen etc, etc…

Wie is Marion en wat houdt haar werk in?
De passie van Marion is mensen te helpen met financiële problemen en schulden. Ze heeft daarbij een persoonlijke aanpak en richt zich op zelfredzaamheid. Samen met de klant pakt ze de problemen aan en werkt ze aan een zorgeloze toekomst. Marion wordt ingehuurd door particulieren maar ook door werkgevers die het verergeren van de problemen bij werknemers willen voorkomen. Als schuldhulpverlener werkt ze ook voor de gemeente, waarbij ze veelal te maken krijgt met problematische schulden. Ze is het helemaal eens met de uitspraak: “voorkomen is beter dan genezen” en geeft daarom in het kader van preventie voorlichting en workshops bij bedrijven, gemeenten en bibliotheken.


Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen