Gratis

Workshop: 'business & spiritualiteit

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Huis van de Vitaliteit is een initiatief van Hart-werk. Het is een samenwerking tussen een aantal professionals die als multidisciplinair team wordt ingezet om mensen te ondersteunen bij het stimuleren van hun vitaliteit. De teamleden werken ieder vanuit hun eigen specialisme maar vullen elkaar aan wanneer een project dit vraagt.

De komende periode gaat het Netwerkplein samen met het huis van de vitaliteit een aantal workshops en events organiseren. Vandaag is Theo Bohm op het Netwerkplein.

“Business & Spiritualiteit"

De ondernemer van vandaag heeft visie, is een netwerker die continu op zoek is, vernieuwt, zoekt verbinding en redeneert vanuit waarden.

Ben jij ‘de nieuwe ondernemer’?

Wat maakt dat jij doet wat je doet en dat je bent wie jij bent? Je voelt en ziet dat jij ‘het’ anders doet dan anderen. Jij staat er als ondernemer anders in dan je collega’s.

De nieuwe ondernemer ‘bezieling’ en ‘inspiratie’ daar draait allemaal om. Op welke manier inspireer jij de mensen in jouw omgeving? Je collega’s, je medewerkers, je klanten en zelfs je vrienden? Voor dè ondernemer van vandaag worden de lijnen tussen zakelijk en privé steeds fijner, alles is met elkaar verbonden.

We praten vandaag over spiritualiteit in business.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen