Gratis

Workshop 'Communicatie op de werkvloer'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foenix Kringloop & Reintegratie

Vlijtseweg 136

7317AK Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze workshop gaan we aan de slag rondom communicatie. We gebruiken hiervoor de Transactionele Analyse (TA). Deze is gericht op persoonlijke groei en gedragsverandering, en gaat uit van autonomie en eigen verantwoordelijkheid van mensen.

Handvaten en inzicht

Vaak zijn het onbewuste besluiten die we nemen, vooral in onze vroege jeugd. Later in je leven remmen negatieve besluiten je persoonlijke groei en ontwikkeling. Positieve besluiten stimuleren die juist. TA biedt handvaten bij het opsporen van de onbewuste besluiten die je hebt genomen en die je belemmeren of juist stimuleren. Met dat inzicht kun je werken aan verandering van gedrag, en daarmee het ‘script’ van je leven ombuigen.

Opstellingen

In deze workshop maken we gebruik van opstellingen om zo situaties inzichtelijk te maken. We gaan in groepen aan het werk. Door het inbrengen van een situatie gaan we een situatie nabootsen. Jij kiest anderen uit die een ‘rol’ krijgen. Wonderlijk is dat de personen die jij aanwijst zich in de opstelling vaak net zo voelen als de personen in de realiteit. In een opstelling ervaar je de dynamiek, je ervaart je eigen plek en je verhouding met anderen in het systeem. Het biedt zicht op de helpende beweging en de mogelijkheid deze in het hier en nu te maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foenix Kringloop & Reintegratie

Vlijtseweg 136

7317AK Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen