Gratis

Workshop "Creëer je marketingplan in één dag" voor MKB ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Natuurlijk wil je je MKB bedrijf laten groeien. En je weet dat marketing daarin een belangrijke factor is. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe communiceer je je boodschap en aan wie richt je die? Hoe richt je je content planning in? En ook niet onbelangrijk, hoe zorg je dat jouw doelgroep aan jou denkt als ze je nodig hebben en niet aan de concurrent?

In deze workshop werken we samen aan een messcherpe marketingstrategie. Vastgelegd in een concreet marketingplan, waarmee je zo aan de slag kunt. Een plan waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naartoe wilt. En natuurlijk het allerbelangrijkste; hoe je dat doel gaat bereiken.


Een plan om te groeien

We gaan in deze workshop heel praktisch aan het werk. Met de data die je als ondernemer zelf inbrengt. En gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo samen tot een marketingplan, dat je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Met daarin duidelijk op een rij aan welke knoppen jij kunt draaien, om mooie resultaten te halen. Let op, jouw data is en blijft jouw data. Wij helpen je met het maken van je plan, maar jouw plan is jouw plan en hoef je met niemand te delen.

* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen