Gratis

Workshop: De juiste student op de juiste plek met Dynamics 365 for Marketin...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Microsoft

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We willen u en uw team graag uitnodigen om deel te nemen aan onze Dynamics 365 for Marketing Summit voor educatie. Deze bijeenkomst is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en hulpmiddelen om eenvoudig events op te zetten en de studiekiezer te begeleiden in zijn of haar reis. Hierbij komt de organisatie op één lijn en door gebruik te maken van de embedded intelligence kunnen slimmere beslissingen tijdig worden genomen.

Tijdens dit evenement leer je:

  • Inspire: laat je inspireren door nieuwe ideeën en succesverhalen van moderne marketing technologie.
  • Ontdek: Ontdek mogelijkheden om de marketingprestaties te verbeteren, een gepersonaliseerde ervaringen te leveren en stimuleer innovatie.
  • Experiment: de hantvatten te geven om de nieuwste tools van Dynamics 365 for Marketing in te kunnen zetten.

Workshop: De juiste student op de juiste plek met Dynamics for Marketing

De meeste onderwijsinstellingen weten wel dat hoe te beter een scholier zich oriënteert op zijn toekomstige studie, des te beter zal die student voorbereid zijn op de volgende stap en des te succesvoller zal hij/zij zijn in het volgen van de opleiding. Opleidingsinstituten zetten verschillende middelen in zodat aankomend studenten zich steeds dieper kunnen oriënteren op hun toekomstige studie. Hulp bij studiekeuze wordt digitaal en face to face aangeboden in de vorm van studiekeuzetests, websites, open dagen, meeloopdagen, proefstuderen etc. Maar hoe zorgt u als onderwijsinstelling er nu voor dat de geïnteresseerden voor uw opleidingen al die verschillende middelen tot zich nemen? Voor de academische en sociale binding met uw instelling is het van vitaal belang dat er ook confrontatie met het onderwijs is. Dus hoe zorgt u er voor dat studiekiezers zich niet alleen digitaal oriënteren, maar dat ze ook de open dagen en meeloopdagen komen of komen proefstuderen? En daarna dat ze zich ook daadwerkelijk inschrijven bij uw instelling.


Tijdens deze workshop willen wij laten zien hoe onderwijsinstellingen Dynamics for Marketing effectief kunnen inzetten om de juiste student op de juiste plek te krijgen. Uiteraard zullen we in een demo de functionaliteit van Dynamics for Marketing laten zien. Daarna willen wij in een interactieve workshop aan de slag met het vormgeven van Customer Journeys voor Dynamics for Marketing.

Het programma:

13.30-14.00 : Inloop

14.00-14.10 : Introductie

14.10-14.30 : Demo Dynamics for Marketing

14.30-15.00 : Discussie aansluitend koffie

15.00-15.45 : Workshop Student Journey ontwerp

15.45-16.00 : Discussie

16.00-16.30 : Wrap up

LOCATIE

De Deep Dive vindt plaats op het kantoor van Microsoft Nederland, Evert van Beekstraat op Schiphol. Je kunt parkeren in de parkeergarage. Je ontvangt van Microsoft na de Deep Dive een uitrijkaart.

NOTE
Deze sessie is bedoeld voor eindgebruikers van Microsoft Dynamics 365, die werkzaam zijn in de educatie. Microsoft Partners zijn uitgesloten van deelname.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Microsoft

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen