Workshop digitaal handhaven Participatiewet - Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wilt u ook slimmer en met minder administratieve lasten handhaven? Neem dan de stap door uw werkprocessen te digitaliseren. Met de workshop digitaal handhaven Participatiewet leert u stap voor stap hoe u handhavingsprocessen digitaliseert. Tijdens de training zal u merken dat digitalisatie geen ingewikkeld proces is, maar juist kansen biedt om slimmer te handhaven.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor handhavers, sociaal rechercheurs, inkomensconsulenten en toezichthouders die belast zijn met toezicht op de naleving en handhaving van de Participatiewet.

Doel

Tijdens de training laten wij u kennis maken met de wereld van digitaal handhaven. Na afloop beschikt u over een digitale mindset die direct ingezet kan worden in de praktijk. Zo kunt u slimmer handhaven.

Programma

De workshop duurt de hele dag. Het wordt een actieve dag waarbij we live het handhavingsproces digitaal gaan doorlopen met laptops en iPads. Uw praktijkervaringen staan hierbij centraal.

9:00 uur: Inloop

9.30 uur: Uitleg tools

12.00 uur: Lunch

13.00 uur: Doen! Uw eerste volledige digitale onderzoek

Door wie?

De training wordt gegeven door een specialist in digitale handhaving, die lange tijd werkzaam is geweest als juridisch specialist op het gebied van handhaving in het sociale domein.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen