€ 64,10

Workshop: Docker voor Open Source Geo Ontwikkelaars

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Merkator B.V.

137A Hogeweg

5301 LL Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Docker is niet meer weg te denken uit de moderne IT ontwikkeling en wordt ook in de (Open Source) geo-wereld al veel gebruikt. Bijv. de web-diensten van PDOK draaien op Docker!

OSGeo.nl en Merkator organiseren daarom een workshop waarin je de basis van Docker leert, maar vooral om met Docker Open Source geo-componenten (PostGIS, GeoServer, OpenLayers etc) te ontwikkelen, configureren en uit te rollen in een professionele workflow met Visual Code, GitHub, DockerHub en een Test/Productie VM. Iedere deelnemer krijgt 2 eigen Ubuntu VMs voor de duur van de workshop! Voor drankjes en avondeten wordt gezorgd.

Docker kennis is niet nodig, wel geo-kennis: de workshop is gericht op geo-ICT ontwikkelaars die bekend zijn met het inrichten en evt ontwikkelen met standaard Open Source geo-componenten m.n. PostGIS, GeoServer, OpenLayers. BYOD: neem eigen laptop, mee!

Workshop is ontwikkeld en wordt gegeven door en bij Merkator in Zaltbommel.

De lage kosten voor deze workshop, af te rekenen via EventBrite, zijn voornamelijk ter dekking huur VMs en eten&drinken.

Er is een maximum van 12 deelnemers, gezien de intensiteit van de workshop. Wees er snel bij! Bij groot animo gaan we deze workshop vaker organiseren. Evt ook een "Docker voor Geo" workshop voor eindgebruikers.

Vragen? Stel op het GeoForum.nl onder het Topic voor dit event. of evt per email naar events@osgeo.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Merkator B.V.

137A Hogeweg

5301 LL Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen