€ 240

Workshop Duurzaam Gezonder | De Kernoorzaak

Venster Acties en details

€ 240

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum Lanke

zandstraat 35

4891PP Rijsbergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Deze prijs is inclusief het boek 'Gezonde voeding bestaat niet' (t.w.v. 39,95)

Over dit evenement

Loop je rond met lichamelijke of mentaal-emotionele klachten en heb je al van alles geprobeerd? Wil je een ontspannen en gezonder leven waarin je de beste versie van jezelf naar boven haalt?

Wat is Duurzaam Gezonder?

We kunnen van alles doen om gezonder te worden: yoga, diëten, sporten en andere leefstijlregels. Vaak ‘komen we er niet aan toe’ of we houden het niet lang vol. Herken je dat? Duurzaam Gezonder begint daarom niet bij leefstijlregels maar bij ons gevoel. Want wanneer je lekker in je vel zit, zo’n dag waarop alles lekker loopt, maak je vaak makkelijker gezonde keuzes dan op drukke dagen, waarin er misschien wat tegenzat of je veel stress had.

Duurzaam Gezonder worden is een methode die de onderliggende oorzaak van klachten blijvend, duurzaam, oplost door diverse vormen van therapie te combineren. De methode heeft een positieve werking op de twee grote regelsystemen van ons lichaam: ons zenuwstelsel en ons hormoonstelsel. Hierdoor kan een scala aan fysieke en/of mentaal-emotionele klachten verdwijnen. Je gaat meer gezondheid ervaren op fysiek vlak (je lichaam), je gevoel (je mindset) en in je leefstijl (voeding). Je komt erachter wat jij zelf in huis hebt om gezonder te worden.

Deze workshop

Duurzaam Gezonder worden betekent je van binnenuit meer ontspannen gaan voelen. Op deze dag krijg je inzichten in de klachten die deze ontspanning kan oplossen en hoe je meer voldoening en ontspanning uit het dagelijks leven haalt.

We zijn met een kleine groep (4-8 pers), waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. We brengen de dag zowel binnen als buiten door, waarbij je informatie krijgt, voorbeelden, handvatten, oefeningen en visualisaties en een gezamenlijke lunch onder de tent buiten.

Bij deze workshop krijg je het boek ‘Gezonde voeding bestaat niet, gezond voeden wel’ (39,95) erbij. Dit staat vol oefeningen, inzichten, recepten en theorie. Je kunt dit boek gebruiken als naslagwerk en/of om cliënten mee te begeleiden als je therapeut bent. De dag is inclusief vegetarische biologische lunch (catering), koffie en thee.

Geaccrediteerd door KTNO voor 2 ECTS

De trainingen zijn een persoonlijk ontwikkelingstraject. Ze zijn ook bedoeld voor therapeuten en coaches die andere mensen met voeding, mindset en/of leefstijl willen begeleiden om gezonder te worden. Klik hier voor de KTNO pagina van deze workshop.

Meedoen? Reserveer hier je plek!

Liefs van Lanke

Datum: 28 mei, 10.00 - 16.00 uur

Waar: Zandstraat 35, Rijsbergen

Tel.: +31 6 41438875

M: Centrum@Lanke.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum Lanke

zandstraat 35

4891PP Rijsbergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen