Uitverkocht

Workshop en percussie demo door Femke Krone in Rotterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax Music

Pascalweg 157-159

3076 JN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je altijd al meer willen weten over percussie? Hoe word je een goede percussionist? Wat zijn geschikte instrumenten om mee te beginnen? Hoe kun je percussie in je muziek toepassen? Op zaterdag 23 september komt percussioniste Femke Krone voor een workshop én een demo naar Bax Music in Rotterdam!

Workshop

De dag begint rond 12 uur met een percussie-workshop. Cajon, djembe, conga's, bongo's, timbales - ze komen allemaal aan bod, en meer! Deze workshop is niet alleen interessant voor percussionisten, maar eigenlijk voor iedere muzikant die wel eens te maken heeft met percussie-instrumenten - of percussionisten. Hoe speel je als drummer bijvoorbeeld samen met een percussionist, en hoe zorg je dat je elkaar daarbij niet in de weg zit - dit soort zaken zullen besproken worden. De workshop zal ongeveer een uur duren. Uiteraard is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Demo

Vanaf 14.00 zal Femke Krone een demo geven waarbij wederom tal van percussie-instrumenten aan bod komen. Als endorser van onder andere Remo, Roland, Istanbul Agop, en Qsticks, zal Femke Krone ongetwijfeld veel interessante producten demonstreren. Femke Krone speelde als percussioniste met artiesten als Jan Smit, Rob de Nijs, Ruth Jacott, Frans Bauer, Nick & Simon, Ivo Niehe en vele anderen. Daarnaast geeft ze al jaren inspiratievolle percussie-lessen en workshops. De demo zal ongeveer een uur duren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax Music

Pascalweg 157-159

3076 JN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen