Meerdere data

Workshop Essentiële Oliën / Beauty (DIY) Regio Drenthe Social Deal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Camping Midzomer

Theseuslaan 2

7981 LZ Diever

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop Essentiële Oliën

Voordat mijn twee jongens (5 en 7) naar school gaan ’s ochtends krijgen ze van mij een druppeltje Balance olie op hun handjes. Het geeft hen een rustig en relaxed gevoel en ze staan stevig in hun schoenen.

De geur van Citrus oliën geeft ons een vrolijk en opgewekt gevoel. In de woonkamer hebben wij daarom regelmatig de Bergamot olie in de diffuser aanstaan.

Als ik een stressvolle week heb of stress ervaar helpt de Lavendel of Vetiver olie mij ontzettend goed om weer even tot rust te komen.

Focus en concentratie…. Druk, druk, druk, herken je dat? Als ik concentratie en focus nodig heb gebruiken wij de InTune roller (mix van oliën). Zeker ook aan te raden bij bijv. ADD of ADHD. De oliën kunnen veel bijdragen!

En ook bij angst, verdriet of zenuwachtigheid helpen de oliën op een fijne manier.

Hoe komt dat?

Essentiële oliën kunnen ook helpen emotioneel evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken, via het zenuwstelsel en de bloedbaan, in op de psyche, de organen en het gehele lichaam, en zetten daarmee een krachtig genezingsproces in gang.

Vind je het interessant om meer te leren over essentiële oliën?

Tijdens deze Workshop kun je o.a. de volgende onderwerpen verwachten:

- Hoe werken de oliën?
- Welke oliën kun je gebruiken?
- Hoe gebruik je de oliën?
- Wanneer kun je ze toepassen?

Wij zijn zo erg enthousiast over de werking van de oliën dat ik graag mijn kennis en ervaring wil delen met jullie. Dus lijkt dat je interessant, geloof je ook in de kracht van planten en in een natuurlijke manier om voor je eigen gezondheid en de gezondheid van je gezin te zorgen?

Tijdens deze unieke workshop krijg je de kans om ervaring op te doen met 100% pure, zuivere oliën. Deze zijn wel tot maar liefst 30-70 keer krachtiger dan gedroogde plantenextracten! Je maakt jouw eigen 10 ml roller met deze oliën die je na afloop mee naar huis kunt nemen.

Na de workshop is er ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van individuele kwesties.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees snel met opgeven!

Lots of love,
Nina


Locatie

Camping Midzomer

Theseuslaan 2

7981 LZ Diever

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen