Gratis

Workshop 'Fan Fiction schrijven' door Rima Orie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ooit wel eens een serie gezien of boek gelezen waarvan je baalde dat het ten einde kwam? Schrijf je eigen fan fiction in deze workshop.

Over dit evenement

Tijdens deze fan fiction workshop kan je je fantasieën de vrije loop laten. Begin je net met schrijven? Of heb je al wat ervaring met fan fiction? Schrijfster Rima Orie leert je alle ins en outs over het schrijven van fan fiction over je idool, favoriete serie of boek. Via Whattpad begon Rima Orie met het schrijven van fan fiction dat leidde tot haar eigen boek De Zwendelprins.De workshop is gratis en vindt plaats in Nieuwe Veste. Bij een aanscherping van de coronaregelen vindt de workshop online plaats. Op zaterdag 15 mei vindt een Workshop Fantrailer maken plaats in de Makersbase, waar je je fan fiction kan omtoveren in een Fantrailer.

Wat is fan fiction?

Fan fiction houdt in dat je als schrijver een verhaal verzint over je favoriete personage uit een boek of serie. Of misschien zelfs wel je idool zoals Enzo Knol of Famke Louise die je in een andere tijd, wereld of plek kan schrijven. Er zijn talloze manieren om je personage tot leven te brengen.

Over Rima Orie

Rima Orie schreef jarenlang op online platforms zoals Wattpad en Sweek, waar ze met haar verhalen honderden tot duizenden lezers enthousiast maakte. Uit meer dan 300 inzendingen werd ze in 2018 met haar boek De Zwendelprins de winnaar van de Moon YA Contest waarmee ze een uitgeefcontract binnen haalde. De Zwendelprins is in 2019 door chicklit.nl genomineerd voor Young Adult boek van het Jaar. Tevens werd het door Hebban opgenomen in hun lijst met De 19 Young Adult boeken van 2019 en op de Hebban Debuutprijs Longlist. Tot slot is het boek in 2020 genomineerd voor het Beste boek voor Jongeren. Haar tweede boek In het Vervloekte Hart verschijnt dit najaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen