€ 29,99

Workshop Fermenteren met de RotPot

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dille & Kamille

22 Korte Hoogstraat

3011 GL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Workshop Fermenteren met de RotPot

Dille & Kamille Korte Hoogstraat, 10 februari 2018, van 10.00 tot 11.30 uur

FERME....WATTE?

Dankzij fermentatie kun je verse producten lang bewaren en blijven de vitamines bewaard. Minstens net zo belangrijk: gefermenteerde groentes zijn verrassende smaakmakers op tafel! Als je eenmaal weet hoe je de betrokken micro-organismen moet managen, maak je voortaan de lekkerste fermentaties zélf.

PROGRAMMA

We beginnen met een korte les geschiedenis en biologie (gefermenteerd voedsel leeft!). Wat gebeurt er eigenlijk precies met fermentatie? Welke bacteriën zijn goed en welke niet? Wanneer is je fermentatie klaar? Welke groentes kun je fermenteren? Waarom is gefermenteerd eten zo gezond? De workshop biedt antwoord op vragen van zowel beginnende als meer gevorderde fermenteerders.

Met je eigen RotPot (inbegrepen in de workshop) ga je aan de slag met een kruidige zuurkoolvariant. Ook krijg je een recept mee zodat je thuis verder kunt.

WAT KRIJG JE?

  • Koffie en thee met wat lekkers erbij

  • Een hand-out met de belangrijkste basisregels en recepten

  • Een RotPot (pot, deksel en waterslot)



De workshop zal worden verzorgd door Sanne Zwart, fermentatiespecialist en bedenker van de RotPot.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dille & Kamille

22 Korte Hoogstraat

3011 GL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen