€ 156,38

Workshop filmen & editen met je smartphone

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ruigoord

76 Ruigoord

1047 HH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VIDEO is HOT en veel bedrijven, organisaties, zzp-ers willen video’s op hun WEBSITE, Intranet, Facebook, Twitter of Instagram.

Sinds de komst van smartphones met een goede camera, hoef je geen cameraploeg in te huren om een video te maken. Organisaties, bedrijven en zzp-ers kunnen dit prima zelf. Dit is niet alleen goedkoper, het werkt ook vaak beter omdat je precies weet wat je wilt . De video’s zijn daardoor authentieker en orgineler.

Video’s maken met je smartphone is snel en makkelijk te leren het grote voordeel is dat je het mobieltje (bijna) altijd bij je hebt en dus op ieder gewenst moment content kunt maken.

Dit zeggen deelnemers over de workshop:

Heb onlangs de workshop 'Filmen en editen op je smartphone' gevolgd bij Anita. Ik vond het geweldig. Anita is ten eerste een heel prettig persoon die luchtig en duidelijk dingen uitlegt. Daarnaast vond ik de inhoud van de workshop heel verfrissend, leerzaam en inspirerend. (Pascal van den Berg trainings acteur)

Vandaag een training filmen en editen met je smartphone gevolgd bij Anita Janssen. Een aanrader! Binnen een dag leer je zelf als communicatie proffesional meteen kan toepassen in je werk. Anita is een ervaren filmmaker die je op een toegankelijke manier de geheimen van je smartphone leert. (Melissa Elsink-Koningen, Senior Communicatie Adviseur)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ruigoord

76 Ruigoord

1047 HH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen